Nieuwe Screenshots Kameo: Elements of Power

Ontwikkelaar Rare heeft eindelijk weer eens een aantal verse screenshots vrijgegeven van de reeds zeer lange tijd in ontwikkeling zijnde game Kameo: Elements of Power. De game zou oorspronkelijk uit komen op de Xbox, maar onlangs heeft Rare besloten de game exclusief voor de Xbox 360 te gaan maken. Nog meer uitstel dus, maar dat zal de game, zeker gezien deze screens, alleen maar ten goede komen.

‘Met ‘Kameo: Elements of Power’ zijn we nu al zo lang bezig, daar kan nog wel een half jaartje bij..’, moeten ze bij Rare gedacht hebben. De sprong van de Xbox naar de Xbox 360 wordt in ieder geval niet voor niets gemaakt. Kameo: Elements of Power moet model staan voor het verschil in prestaties tussen de Xbox en zijn opvolger, de Xbox 360. Door Rare worden uitzonderlijke graphics beloofd in combinatie met superieur geluid en een optimale Live-beleving. Met name het aantal vijanden dat tegelijkertijd op je scherm zal worden geprojecteerd zal bijzonder hoog zijn.

Kameo: Elements of Power is een episch actie-avontuur waarin jij de rol van een elfje speelt dat in een sprookjeswereld beestjes moet gaan vangen. Deze beestjes komen uit de vijf ‘Elements of Power’: Water, IJs, Planten, Steen en Vuur. Vanzelfsprekend zullen alle dieren die je te pakken krijgt beschikken over hun eigen eigenschappen die te maken hebben met een van deze groepen. Deze eigenschappen zal Kameo kunnen gebruiken om verder te komen in haar strijdtocht om de wereld te redden, maar zij zal ook kunnen veranderen in een van deze beesten. Op die manier is er weer een aantal plekken bereikbaar die anders niet bereikbaar zouden zijn.

Geniet van deze screenshots, maar heb tegelijkertijd nog geduld tot eind dit jaar.

 1.   
  Quore166V6's avatar

  Kleurrijke screens. Mij spreekt het wel aan ๐Ÿ˜†

 2.   
  meatball's avatar

  Ziet er mooi uit

 3.   
  Firef0x's avatar

  mooie screens maar niet mijn soor tgame

 4.   
  gamer112's avatar

  ziet er mooi uit maar weet je zeker nog een half jaartje nu die op een nieuwe console komt word die messchien wel weer een tijd uitgesteld lol van daar die naam rare: raar lol

 5.   
  _-nOth+'s avatar

  best wel mooi ๐Ÿ˜€

 6.   
  Onweersub's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ

 7.   
  webfp's avatar

  het lijkt mij wel een vette game.
  ik zou hem graag downloaden.
  hoopelijk kost hij geen geld. ๐Ÿ˜€

 8.   
  Achilles's avatar

  Lijkt me niet echt een geweldige game

 9.   
  kesse's avatar

  Reactie door webfp op vrijdag 17 juni, 2005 – 20:15
  het lijkt mij wel een vette game.
  ik zou hem graag downloaden.
  hoopelijk kost hij geen geld.

  Lijkt me sterk, waarom zullen ze de game anders maken?