Keiharde race in nieuwe Midnight Club 3: Dub Edition trailer

Midnight Club 3: Dub Edition moet een straatracer worden á la Need for Speed: Underground 2 en Juiced. Veel stoere bakken die je helemaal kan tunen en dan keihard racen. Vandaag hebben we een nieuwe trailer.

In Midnight Club 3: Dub Edition kun je, natuurlijk met name ’s nachts, je helemaal uitleven in 3 verschillende steden; Atlanta, San Diego en Detroit. Je kunt bijna 60 auto’s helemaal tunen met bodykits, spoilers, velgen, luchtinlaten, spinners, uitlaten, lichten en qua prestaties met een motorupgrade, NOS, chiptuning, turbo, versnellingen en nog veel meer.
De game zal naast een grote singleplayermode, waarin je de drie steden in spannende en snelle races onveilig maakt, ook in split-screen multiplayer te spelen zijn maar ook online. Midnight Club 3: Dub Edition is op alle circuits met alle auto’s te spelen met maximaal 8 personen.

Midnight Club 3: Dub Edition komt voor de Xbox en PlayStation 2 op 15 april uit. De releasedate voor de PSP is nog onbekend.

De trailer is hier te downloaden in een Windows Media Player filmpje (10.2MB) en hier in Quicktime formaat (10.2MB). Op GameTrailers.com kun je nog meer Midnight Club 3: Dub Edition trailers vinden.

  1.   
    Paolo's avatar

    Waarom nou niet voor de PC!? Ik vind dat ze best wat minder voor de PS2 mogen uitbrengen. Maar het is wel een mooi filmpje.

  2.   
    gamer112's avatar

    nee man lekker laten uit komen spellen voor de ps2 dan moet je er ook maar 1 kopen maar effe die trailer downloaden

  3.   
    GTR's avatar

    Hij komt waarschijnlijk ook wel op de pc uit hoor! Ik heb midnight club2 namelijk wel voor de pc, dus het zou raar zijn als deze niet uitkwam voor de pc. Alleen zal het pas zomer ofzo worden, of herfst dit jaar. Net zoals in GTA SA. Die komt ook eerst voor de PS2 uit en later pas voor de PC. Dit zal dus hetzelfde geval zijn.

    Ziet er trouwens goed uit, hoop dat de besturing ook een beetje goed is. Lijkt wel erg op NFSU 2. Maar goed, dat lijken ze tegenwoordig allemaal wel. Juiced ook namelijk!

  4.   
    Paolo's avatar

    Ik heb de demo van Juiced gespeeld en die vond ik slecht, Need for Speed Underground is wel de beste in ditsoort games.

  5.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Ja idd en ze hebben het ook bedacht.