Soul Calibur III exclusief voor de PlayStation 2

In het aprilnummer van het Amerikaanse Magazine ‘GamePro’ zal een preview te lezen zijn van Soul Calibur III. Naast de eerste beelden van deze fighter zal er ook de eerste info te lezen zijn maar daarnaast is er ook minder goed nieuws; Soul Calibur III zal alleen voor de PlayStation 2 verschijnen.

Soul Calibur III zal 25 fighters kennen waaronder 3 nieuwe. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je eigen vechtersbaas (of bazin) te maken inclusief uiterlijk, vechtstijl, wapen, outfit, beroep en sekse. Hiermee kun je dan in de multiplayer vechten of de World Championship mode afwerken. Naast die mode en een Soul Arena mode is er ook een Museum mode, waarin je de eerste twee Soul Caliburs zal kunnen bekijken en misschien spelen.

Soul Calibur III zal eind 2005 voor de PlayStation 2 verschijnen.


Klik voor grote versie

  1.   
    Paolo's avatar

    Sommige plaatjes zijn wel mooi…

  2.   
    Paolo's avatar

    Alleen ik hoef hem niet te kopen want ik heb toch geen PS 2.

  3.   
    gamer112's avatar

    cool soul caliber 2 was al echt vet nu 3 kan niet wachten

  4.   
    Fonsie's avatar

    Well that really sucks, misschien krijgen we van die resident evil 4 taferelen; voor een paar maandjes exclusief houden en dan alsnog multi-platform gaan, ik teken ervoor, de cube en de xbox versie van soul calibur 2 vond ik beter dan de ps2 versie maar ja, ik ben geen uitgever dus daar heb je ’t al.

  5.   
    snowbob's avatar

    wat is dat voor ballen zooi 👿
    wees nou is eerlijk =D laat het ook op de Gc en XB uit komen 😉

  6.   
    Paolo's avatar

    Ja idd, er komen echt veel te veel spellen alleen voor de ps2 uit. Ze moeten ook voor de Gc uitkomen.

  7.   
    gamer112's avatar

    mij maakt het niet uit als je veel van die spellen wil spelen waarom koop je dan een gamecube of waarom koop je geen ps2 heb je een cube en een ps2 kan je je alle spellen spelen die je wil of je moet ook nog spellen op de xbox leuk vinden