Woorden én daden in nieuwe screens van Jade Empire

Jade Empire wordt een nieuwe RPG voor de Xbox van BioWare. De game heeft hoge verwachtingen doordat Star Wars: Knights of the Old Republic ook van BioWare kwam en een heel erg goed was. Jade Empire wordt volgens BioWare nog beter en verschijnt binnenkort. Het is een RPG, dus naast het vechten zal er ook veel gepraat moeten worden. Vandaag hebben we 4 nieuwe screens met dialogen én gevechten.

Jade Empire speelt zich af duizenden jaren geleden in de Chinese Mythologie. Als duistere krachten de wereld bedreigen ga je naar de Keizerlijke Stad en kom je achter een schokkend plot…
In het Land van de Huilende Geesten heerst kwaad en monsters. Jij moet dat verslaan, ditmaal in real-time, en dat kan met veel verschillende vechtstijlen die je allemaal kunt leren. Karate, Kung-Fu, magische krachten, het zit er allemaal in. Er zullen heel veel queestes te doen zijn en ook in deze game draait het erom of je goed of slecht bent. Of je het Yin doet of dat je het Yang doet.
Grafisch ziet de game er al erg mooi uit en we kunnen er ook zeker van zijn dat BioWare de game een erg lange speelduur geeft.

Jade Empire verschijnt eind april voor de Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  MC TiM's avatar

  Mooie screens, deze game wil ik ECHT hebben (staat op de lijst van games die ik zeker wil in 2005).

  BTW, Master Li? Ik dacht dat dit over Jade Empire ging en niet over een film met Jet Li 😛 .

 2.   
  Rhemme's avatar

  Weet je hoeveel Chinezen ‘Li’ heten 😛

 3.   
  nEels's avatar

  Een miljard ongeveer.

 4.   
  Ariej's avatar

  ahhaha

 5.   
  Paolo's avatar

  Het is altijd inderdaad Lee of Li.