Nieuwe column: Koude pizza’s en lauwe cola

  ‘Gamers zijn dikke vadsige mensen die zielig op een kamertje met Mario-behang een sociaal afgestompt leven leiden.’ Ondanks dat gamen langzaam maar zeker uit de taboesfeer loskomt, is het beeld over gamers nog altijd hetzelfde. Niet sociaal, niet bijster knap en vaak masturbatieve handelingen is het beeld dat de meeste mensen hebben bij gamers. Lauwe cola zonder prik en koude pizza zijn de voedingsmiddelen die hen in leven houden. Men eet alleen voer wat via de telefoon te bestellen is en dat de hele week. Gamers hebben een bril, knipperen veel met hun ogen en hebben een soort bivakmuts van acne op.

Wil je weten hoe dit af gaat lopen? Lees dan snel verder.

 1.   
  MC TiM's avatar

  Goede column, alleen het doet mij niet zo heel veel, mede omdat ik nog vrij jong ben, en pas sinds de nieuwe generatie console’s echt een beetje daarin verdiept ben geraakt (oké ik speelde wel eens op me psone of n64 ofzo, maar meer voor af en toe eens leuk, meer niet). Overigens speelt iedereen tegenwoordig games, oké dan, bijna iedereen. En ik ga (net zo als in de column ongeveer beschreven staat) liever iets met vrienden doen, een potje voetballen buiten (met goed weer voor de lol, als het slecht weer is, alleen voor competitie of training 😛 ), of iets anders doen. Zomers ga ik naar het zwembad of het strand, en als het slecht weer is game ik misschien wel ff.

 2.   
  Dungeon_Keeper's avatar

  hahaha goeie column! 😀
  ik ben gelukkig niet zo

 3.   
  Lasso's avatar

  Uhuh, er zijn maar een paar gamers die echt erg zijn (en er misschien ook wel zo uit zien 😛 ) maar het punt is dat mensen blijkbaar generaliseren. Ach, je moet je ook niet te druk maken. De column is meer entertainment dan zieltjeswinnen. =)

 4.   
  ThaJawz's avatar

  De meeste gamers zijn niet echt zo hoor.
  Ik ben ook pas 11, maar toch al een doorwinterde gamer die elke dag naar school moet en niet de hele tijd pizza’s eet ( ligt niet aan het feit dat ik geen pizza’s lust)
  🙂 🙂 eerste message hier 🙂 🙂

 5.   
  Lasso's avatar

  De doorgewinterde gamer is ook geen 11. 🙄

 6.   
  Sander's avatar

  Hahaha

  Leuk tekstje veel klinkt bekend in de oren 😛 Aangezien de leeftijd van gamers gestaagd stijgt en het dus niet alleen voor doorgewinterde gamers van 11 jaar zijn, lijkt het me meer dan logisch dat het steeds meer geaccepteerd wordt in de samenleving.

  Ik zou met je de strijd aan willen gaan, maar aangezien de feiten en de overtuigende woorden van jou nog in mijn hoofd rond spoken zal ik toch niet direct de aanval in willen zetten. Daarbij komt dat ik mijzelf dan weer zou tegen spreken tegenover mijn vriendin. 😛

  Nice stukje 😛

 7.   
  Baklap's avatar

  Grrr 😛 Ik ben pas 12 ja! 😡 En ik heb het al behoorlijk ver geschopt 🙄 😛

 8.   
  Lasso's avatar

  Reactie door Sander op zondag 13 maart, 2005 – 19:03

  Ik zou met je de strijd aan willen gaan, maar aangezien de feiten en de
  overtuigende woorden van jou nog in mijn hoofd rond spoken zal ik toch niet
  direct de aanval in willen zetten. Daarbij komt dat ik mijzelf dan weer zou
  tegen spreken tegenover mijn vriendin.

  Dan heb ik mijn doel bereikt. 8) =)

 9.   
  Klaasvaak's avatar

  he, warme turkse pizza he!

 10.   
  Ariej's avatar

  Ik game gewoon als ik tijd heb maar school en vrienden/familie staan op de eerste plek (natuurlijk 8) )

 11.   
  snowbob's avatar

  8) grappig stukje, gelukkig ben ik niet zo 🙂 train 2x in de week en dan een wedstijd… voetbal en fiets nog is 26 km op een dag naar sgool, is tog wel zat 😉 game alsk thuis ben op zaterdfag avond uit 🙂 vindt ut zo wel best.. ben pas 14 dus ga nog heel wat spelletjes doen =p

 12.   
  Prince's avatar

  Hehe, lollige column.

  Maar het klopt wel, de meeste mensen vinden gamen een rare hobby.

 13.   
  adonis_12's avatar

  het is eigenlijk ok raar,, maar heel erg leuk is het wel:D 😆 😉

 14.   
  Martijn's avatar

  Hmm…toevallig zaterdagavond nog met wat gasten gegamed, Mario Party! 8) Maar het was geen lauwe cola en koude pizzas. Het was warme pizza (:P) en bier. Ach jah en op een gegeven moment werd het gamen ons iets te melig enm dan ga je “rustig praten en lachen…..gamers a-sociaal? Nee, iig lang niet allemaal.

 15.   
  Gamer-Marco's avatar

  Hahaha k game veel heb geen mario behang lust geen cola van pizza’s kots ik 😉 dus bij mij tegen gesteld mag oowk maar ene paar uur per dag gamen jammer genoeg(maar heb wel een bril 😉 )

 16.   
  sarientjuh's avatar

  ik ben mss ganse game freak ma zo zie ik (gelukkig) nie uit 😉
  ik draag geen muts, ik heb gene lauwe cola bij mig staan (lege blikjes redbull) en gene pizza. Ik eet fatsoenlijk voedsel, ma soms wel pizza en bicky enzo 🙂