Drie nieuwe trailers van Brothers in Arms: Road to Hill 30

Brothers in Arms: Road to Hill 30 moet binnenkort in de winkels liggen en naast het realisme, de graphics en de gameplay zal ook het geluid in het spel erg belangrijk zijn. Vandaag hebben we maarliefst drie trailers voor je met indrukwekkende ingame gameplaybeelden!

In Brothers of Arms: Road to Hill 30 speel je het waargebeurde verhaal van Sgt. Matt Baker uit het 101st Airborne Division, een D-Day paratrooper en pelotonleider die tijdens een ‘drop’ zijn peloton kwijtraakt. Na zijn jongens terug te vinden moet hij zijn squad in leven zien te houden maar toch zijn missie uit voeren, het vasthouden van een belangrijke route die de Duitsers afsnijd van de rest van hun versterkingen. Met een simpel besturingssysteem om squad-commando’s te geven wordt Brothers in Arms een mix tussen een tactische shooter en een action shooter.
Het spel is nagemaakt volgens ooggetuigenverslagen en satellietfoto’s en volgt waargebeurde verhalen. Volgens Gearbox is deze titel de eerste in een serie van realistische oorlogsshooters die ze zullen produceren. De omgevingen, de wapens, de soldaten en zelfs het weer zou moeten kloppen met wat er 60 jaar geleden in Normandië is gebeurd.
Brothers in Arms: Road to Hill 30 zal een redelijk realistische shooter moeten worden en vooral de emotie’s en de verschikkingen van de oorlog tonen. De game zal een uitgebreide singleplayercampaign en ook een online multiplayermode hebben.

De game verschijnt op 17 maart voor de Xbox, PlayStation 2 en PC in een gewone uitvoering en in een Limited Edition (alleen PC).

De eerste trailer “Intro” is hier te bekijken in een Windows Media File bestand (35.2MB) en hier in Quicktime formaat (35.2MB). Hierin krijg je het begin van de game te zien, waarna je meteen in de actie wordt gestort.
De tweede trailer “Fall of St. Come” is hier te bekijken in een Windows Media File bestand (36.3MB) en hier in Quicktime formaat (36.7MB). Hierin is een gedeelte van een missie uit de game te zien.
In de derde trailer, “Purple Heart Lane” wordt een lekker potje snipen getoond. De trailer is
hier te bekijken in een Windows Media File bestand (26.3MB) en hier in Quicktime formaat (25.3MB).
Meer trailers van Brothers in Arms vind je hier.

Doe ook mee aan onze prijsvraag waarin je 3x kans maakt op de PlayStation 2 game van Brothers in Arms én 3x een Goodiepack kunt winnen met daarin een Cap, een Oorlogsdagboek met artwork en een Normandy Clicker.

  1.   
    Lasso's avatar

    Ik moet er gewoon van huilen. =P

  2.   
    Mandamo's avatar

    Die intro….ongelooflijk…Ik heb er echt geen woorden voor! 😮