Duistere versie van Sonic: Shadow the Hedgehog aangekondigd

SEGA heeft op het ‘Walk of Game’ evenement in San Francisco een nieuwe Sonic game aangekondigd. Shadow had in Sonic Adventure 2 op de Gamecube al zijn debuut, nu hebben Team Sonic en SEGA zijn eigen game aangekondigd.

Shadow the Hedgehog zal ook op hoge snelheid door de levels racen en ringen verzamelen, op vijanden springen en sprongen maken. Shadow, de slechte versie van Sonic heeft ook de mogelijkheid om een wapen te dragen en je zal dus met een pistool, machinegeweer of bazooka door de levels kunnen rennen. Daardoor zal de game deels een platformgame, deels een action/adventure worden. Waarschijnlijk kan je slecht of goed met Shadow spelen, aangezien er in de trailer ‘Hero or Villian? You Decide’ voorbij komen.

Shadow the Hedgehog moet eind dit jaar verschijnen. De consoles waarop hij verschijnt is nog niet bekend, maar Yuji Naka van Sega maakte eerder bekend dat de volgende Sonicgame op de Gamecube verschijnt. Shadow the Hedgehog zal dus waarschijnlijk exclusief voor de Gamecube zijn.

    De trailer, waarin enkele gameplaybeelden van Shadow the Hedgehog te zien zijn is hier te downloaden in een Windows Media Player bestand van 13.3MB en hier in een Quicktime bestand van 14.5MB groot. In de trailer zijn eerst een aantal beelden te zien van eerdere Sonicgames, want op de Walk of Game is Sonic gehuldigd samen met Mario en Link als beste videogamepersonages.
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren