Twaalf nieuwe screenshots van Juiced

Na lang uitstel moet Juiced dan eindelijk deze zomer gaan verschijnen. De game stond eigenlijk gepland voor eind vorig jaar, maar THQ kocht de game van het failliete Acclaim en geeft het nog een heleboel extra ontwikkeltijd om het wél tot een goed spel te maken. Vandaag hebben we twaalf nieuwe screens.

Juiced is een arcade racegame waarin het vooral draait om het tunen van je auto. Meer dan 50 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.
De game is in de singleplayer en multiplayermode te spelen en het draait er vooral om om het krijgen van respect. Er ligt een grote stad voor je open waar heel veel races worden georganiseerd en online zul je naast gewone races ook mee kunnen doen aan teamraces.

Juiced ligt deze zomer in de winkel voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  rensdeman's avatar

  nice

 2.   
  Lasso's avatar

  Pff, die laatste bumper man. Wat overdreven.

  Ik dacht btw bijna dat Juiced dood was. 😛

 3.   
  Baklap's avatar

  Ze waren inderdaad ‘bankrupt’, te veel gehyped. Nu zijn ze over gekocht. Als het nog de oude maker zou zijn had Juiced nu al in de schappen moeten liggen, eerst zou dit ‘de’ race game worden..

 4.   
  meatball's avatar

  Ziet er goed uit 😀

 5.   
  Krizzle's avatar

  Zijn er ook races overdag dus? Niet zo als bij NFSU alleen maar ’s nachts en ’s avonds?

 6.   
  Baklap's avatar

  Wat je uit de screens kan afleiden wel dus..

 7.   
  Ariej's avatar

  kijk eens naar de plaatjes!!! zie jij donkere lucht? ik niet