Soundtrack Trailer van Brothers in Arms: Road to Hill 30

Brothers in Arms: Road to Hill 30 moet binnenkort in de winkels liggen en naast het realisme, de graphics en de gameplay zal ook het geluid in het spel erg belangrijk zijn. Om de wapens een zo realitisch mogelijk geluid mee te geven zijn ze bij Gearbox de schietbaan opgeweest en hebben ze alles levensecht opgenomen. Voor de achtergrondmuziek is zelfs een metropoleorkest ingehuurd. De trailer is hier te bekijken in een Windows Media Player bestand (15,5 MB) en hier in Quicktime-formaat (15,3 MB).

In Brothers of Arms: Road to Hill 30 speelt je het waargebeurde verhaal van Sgt. Matt Baker uit het 101st Airborne Division, een D-Day paratrooper en pelotonleider die tijdens een ‘drop’ zijn peloton kwijtraakt. Na zijn jongens terug te vinden moet hij zijn squad in leven zien te houden maar toch zijn missie uit voeren, het vasthouden van een belangrijke route die de Duitsers afsnijd van de rest van hun versterkingen. Met een simpel besturingssysteem om squad-commando’s te geven wordt Brothers in Arms een mix tussen een tactische shooter en een action shooter.
Het spel is nagemaakt volgens ooggetuigenverslagen en satellietfoto’s en volgt waargebeurde verhalen. Volgens Gearbox is deze titel de eerste in een serie van realistische oorlogsshooters die ze zullen produceren. De omgevingen, de wapens, de soldaten en zelfs het weer zou moeten kloppen met wat er 60 jaar geleden in Normandië is gebeurd.
Brothers in Arms: Road to Hill 30 zal een redelijk realistische shooter moeten worden en vooral de emotie’s en de verschikkingen van de oorlog tonen. De game zal een uitgebreide singleplayercampaign en ook een online multiplayermode hebben.

De game verschijnt op 17 maart voor de Xbox, PlayStation 2 en PC in een gewone uitvoering en in een Limited Edition (alleen PC).

Nogmaals de links; De trailer is hier te bekijken in een Windows Media Player bestand (15,5 MB) en hier in Quicktime-formaat (15,3 MB). Op Gametrailers.com kun je nog meer trailers van Brothers in Arms: Road to Hill 30 bekijken.

 1.   
  Dare Devil's avatar

  de game is echt cool en hij is echt vet wel realisties 😛
  deze game moet ik hebben ik kan niet wachte 😮
  ik greeg korting was wel styling maar 39.95 .(normaal 49.99)

 2.   
  sandertje's avatar

  Dat kan toch niet, hij verschijnt pas over 10 dagen. 😕 😕