Singles: Triple Double aangekondigd

Na de grote mensen-versie van De Sims, Singles, hebben ontwikkelaar Rotobee en uitgever Deep Silver nu een vervolg aangekondigd. Oorspronkelijk stond het uitbereidingspakket Singles: Threesome (Triootje) op het programma, maar men heeft nu maar besloten om er een echt vervolg op te maken.

In Singles: Triple Double trekt jouw zelfgemaakte Single (man of vrouw) in in een nieuwe flat. Daar blijkt je ex-vriend of ex-vriendin dan te wonen waar je nog wel wat gevoelens voor hebt maar er is ook nog een zeer aantrekkelijke derde persoon aanwezig. Hoe ga je deze mee naar bed proberen te nemen zonder dat je ex het merkt? Of kies je voor je ex in plaats van de ander? Of neem je ze gewoon alletwee?
In 15 missies probeer je er het beste van te maken. Niet alleen in je apartment, maar ook rondom de flat, zoals in de bar of het zwembad. Het is de bedoeling dat je naast het flirten, zoenen en alles wat daarop volgt ook eet, doucht, plast, plezier maakt enzovoorts. Maar het echte doel is natuurlijk om de twee aantrekkelijke meiden in het bed te krijgen.

Singles: Triple Double komt ergens in mei voor de PC uit.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Dare Devil's avatar

  gijnig… maar ik hou niet echt van sex games. ๐Ÿ™
  maar veder lijkt het me wel leuk maar op de plaatjes,
  ziet het er erg lelijk uit ๐Ÿ˜•

 2.   
  Lasso's avatar

  In mei al? Da’s best snel.

 3.   
  Rhemme's avatar

  Jaaa, Lars kan niet wachten ๐Ÿ™‚

 4.   
  solid_snake's avatar

  ik ook niet ๐Ÿ˜€

 5.   
  cassandra's avatar

  dan gaan jullie zeke ralleen maar seksen als jullie die spel heb ๐Ÿ˜€