StarCraft: Ghost komt nog wel

Diep in de archieven van GamersNet kom je dit bericht over StarCraft: Ghost nog tegen. Sindsdien is het stil geweest rondom deze game.

Tijdens de launch van Wrath of the Lich King kwam Tweakers.net in gesprek met enkele afgevaardigden van Blizzard en die waren erg duidelijk over StarCraft: Ghost: de game is slechts uitgesteld en zal zeker nog verschijnen.

In StarCraft: Ghost speel jij met de vrouwelijke superelitecommando Nova van het Terran leger. Zij en haar wapens, gadgets, behendigheid en sluipkunsten maken haar tot een echte moordmachine. Je zult op de planeten Mar Sara en Aiur wat klusjes moeten opknappen zoals het infiltreren van vijandige bases, het stelen van informatie of het uitschakelen van een belangrijk plan of vijand. Naast het schieten met een groot high-tech wapenarsenaal is het ook mogelijk om in voertuigen te springen en daarmee de vijand te lijf te gaan.

StarCraft: Ghost is een aantal jaar geleden uitgesteld, maar gaat zeker nog ooit verschijnen.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik dacht dat blizzard deze game niet meer wou uitbrengen. Blijkbaar hadden ze hem alleen uitgesteld.

  2.   
    Tadao's avatar

    voor mij is starcraft net een nieuwe soort command and conquer xD (als in,even goed,en net als command & conquer 1 fps game en de rest rts,t fps spel tiberium tel ik niet mee omdat t niet meer doorging)