Veel extra’s in Europese versie Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Eind vorig jaar is de topgame Metal Gear Solid 3: Snake Eater al in de Verenigde Staten en Japan verschenen. Wij moeten tot 4 maart wachten tot we dit veelbelovende sluipspel kunnen spelen, maar om het wachten wat korter te laten lijken gebruikt Konami de tijd goed door veel extra’s in de Europese versie van Metal Gear Solid 3: Snake Eater te stoppen.

Dit zijn de extra features in Metal Gear Solid 3: Snake Eater:

 • De European Extreme moeilijkheidsgraad. Voor de echte die-hards is deze superlastige moeilijkheidsgraad in de game gestopt. Konami weet blijkbaar dat alleen wij Europeanen echte supergamers zijn ;).
 • De Dual Mode. Hierin kun je met zijn tweeën verschillende eindbazen verslaan
 • Het Demo Theatre. Hierin kun je de prachtige FMV tussenfilmpjes nog eens bekijken
 • 2 Extra levels in de Snake vs. Monkey mode. Hierin neem je het als Solid Snake of Monkey uit de Ape Escape games tegen elkaar op in verschillende minigames.
 • Extra outfits voor Snake.
 • Extra camouflagemogelijkheden. Zo kun je jezelf schminken in de kleuren van de vlag van je land. (Zie screenshot onderaan)

  Metal Gear Solid 3 zal zich in de jaren ’60 afspelen in de jungle van Zuid-Rusland, en dit keer speel je niet met Solid Snake, niet met Raiden maar waarschijnlijk met Big Boss. Een groep communistische terroristen moet uitgeschakeld worden en daarvoor heb jij weer een heleboel nieuwe trucjes in de jungle. Je hebt verschillende camouflagepakken, je kunt je verschuilen in het moeras of ondiepe water, in bomen klimmen, je moet vis, slangen of kleine dieren vangen en eten om in leven te blijven en de actie zal een stuk hoger liggen dan in de vorige delen. De game is geen stealthgame pur-sang meer maar meer een third person action game. Nieuwe wapens, nieuwe moves, een nieuwe, interactievere omgeving en betere graphics, dat moet Metal Gear Solid 3 gaan worden.

  Metal Gear Solid 3: Snake Eater moet op 4 maart 2005 exclusief voor de PlayStation 2 verschijnen.

 • Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren