Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD is onderweg naar NVIDIA SHIELD TV

Nog op zoek naar een klassieker om op je NVIDIA SHIELD TV te klappen? Konami helpt je een aardig handje op weg door een HD-versie van Metal Gear Solid: Snake Eater richting NVIDIA’s cast-apparaat te brengen. Voor een schappelijk prijsje draait deze PlayStation 2-hit dan in hoge resolutie op de veelzijdige miniconsole.

In het verleden verschenen recentere titels als GoNNER en Tomb Raider als native port op het Android-apparaat, maar nu komt ook deze Kojima-klassieker daarbij. Lekker met Naked Snake de Koude Oorlog infiltreren, maar nu opgepoetst voor het NVIDIA’s minuscule caster.


Metal Gear Solid 3 is door Konami geoptimaliseerd voor NVIDIA’s Tegra X1-processor in de SHIELD TV. Dat wil zeggen dat de game in 720p-resolutie zal draaien, slechts 4.1 gigabyte aan data bevat en, jawel, Google Play Achievements bevat.

Deze Android-versie van Snake Eater zal tijdelijk 8,50 euro bedragen, na de launchperiode wordt de prijs teruggeschroefd naar 12,99 euro. De port is uiteraard gewoon te verkrijgen in de Google Play Store. Benodigd zijn wel een NVIDIA SHIELD TV en de bijbehorende controller.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren