Getting Up: Contents Under Pressure aangekondigd

Atari heeft aangekondigd dat rapper cq producer Talib Kweli de stem van hoofdpersoon Trane voor zijn rekening gaat nemen in de game Getting Up: Contents Under Pressure. De bedenker van de game Marc Ecko, tevens modekoning, heeft er ongeveer 7 jaar over gedaan om het verhaal van de game te bedenken. Ook was Ecko vroeger een graffitti artiest en dat heeft er toe geleid dat hij deze game wilde maken.

Veel details over het spel zijn er nog niet. De bedoeling is in ieder geval dat je in een stad met je personage, gebruik makend van verschillende eigenschappen en mogelijkheden waaronder stealth en vechttechnieken, de graffitti kunst uitdraagt.

De game zal niet eerder dan september 2005 uitkomen.

Marc Ecko:

“Because a video game has a hip-hop soundtrack doesn’t automatically make it a true representation of urban life. The urban reality is about making your voice heard and with Getting Up: Contents Under Pressure we’re looking to authentically capture that daily challenge in a highly engaging manner. There is no better artist to help challenge the video game status quo and personify Trane than Talib, and we are excited to be adding his respected talent to our video game.”

  1.   
    nEels's avatar

    Lijkt me niet veel aan. Beetje in GTA-stijl sprayen, rijden en schieten (zou een aantrekkelijke mogelijkheid zijn voor de makers, een beetje meegaan met de GTA-rage) . En dat ook nog onder een Urban-stijl. Mij niet gezien. 😡