GTA en Midnight Club 3 voor de PSP

Take-Two en Rockstar hebben bekendgemaakt dat zij aan het werk zijn aan een Grand Theft Auto-game en Midnight Club 3 voor de PSP. Vorige week had Sam Houser van Rockstar al verteld dat er een Grand Theft Auto game voor de PSP aan zat te komen, de tweede titel van Rockstar bleef een raadsel.

De Grand Theft Auto game voor de PSP is nu dus officieel bevestigd. Ook is bekend dat de game zich in het fictieve New York van Liberty City zal afspelen, maar de game zal geen remake zijn van Grand Theft Auto III en de stad zal dus ook geheel anders zijn.

Nu is duidelijk dat ook de aankomende straatracegame Midnight Club 3 voor de PSP zal komen. In Midnight Club 3 Dub Edition kun je, natuurlijk met name ’s nachts, je helemaal uitleven in 3 verschillende steden, Atlanta, San Diego en Detroit. Je kunt bijna 60 auto’s helemaal tunen met bodykits, spoilers, velgen, luchtinlaten, spinners, uitlaten, lichten en qua prestaties met een motorupgrade, NOS, chiptuning, turbo, versnellingen en nog veel meer. De game zal op de PSP met maximaal 8 mensen online speelbaar zijn.

Beide games komen vlak na de launch van de PSP in de lente uit.

 1.   
  gamer112's avatar

  zo dan komt die nieuwe gta op de psp geen eens zo laat uit dan hebben ze het wel snel gemaakt dat spel maar nu weet ik helemaal zeker dat ik een psp wil ๐Ÿ˜€

 2.   
  ps2freak's avatar

  Hell ya, die PSP gaat egt tha bom worden!!! ik ga em ook halen als ie uit is 8)

 3.   
  XGT_Spider's avatar

  PSP gaat de Ds echt verslaan. ๐Ÿ˜›

 4.   
  SirRoyce's avatar

  Ja egt wel ,Vooral dat nu GTA en Midnightclub 3 er op komen!

 5.   
  Xion's avatar

  GTA en MC3 worden hellemaal top op de psp ๐Ÿ˜‰