Lasergungevechten op nieuwe Star Wars: Republic Commando screens

Naast de RPG Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords en de officiële game bij de film, Star Wars 3: Revenge of the Sith komt er dit jaar nog een veelbelovende game uit, en wel een shooter genaamd Star Wars: Republic Commando.


In Star Wars: Republic Commando neem jij een team van de Republic Special Operations Units onder je hoede en vecht je tegen allerlei vijanden van de Republiek. Heel veel dingen uit de game kloppen met de werkelijkheid in de Star Wars-films, zoals de planeten Kashyyyk, Geonosis en een ruimteschip van rebellen. Ook je arsenaal van 12 verschillende wapens klopt met de films en je zult het daarmee op moeten nemen tegen Trade Federation Super Battle Droids, Droidekas, Geonosian Strijders en Trandoshan Slavenhandelaren.
Dat hoef je echter niet alleen, je hebt een team met 3 andere Republic Commando’s bij je en je kunt ze opdrachten geven zoals ‘Hold’, ‘Retreat’, ‘Fire at Will’, ‘Go in’ etcetera. Samen met hun zal je gijzelaars moeten redden, geheime data stelen, installaties saboteren, verkennen en gewoon aanvallen.

Star Wars:Republic Commando verschijnt voor de PC en Xbox op 4 maart.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  nEels's avatar

  Die screens vanuit First Person met die ‘Helm-HUD’, die doen me erg denken aan Metroid Prime.

 2.   
  meatball's avatar

  Lijkt me een VET cool spel 😀 😀 😀 😀

 3.   
  MC TiM's avatar

  Kan een topper worden, maar ik weet het nog net niet. Ik vind het zelf een beetje lijken op, ow zoiets heb ik al een keer gezien. Naja ik lees wel een paar reviews.