Nieuwe Jade Empire screenshots

Jade Empire wordt een nieuwe RPG voor de Xbox van BioWare. De game heeft hoge verwachtingen doordat Star Wars: Knights of the Old Republic ook van BioWare kwam en een heel erg goed was. Jade Empire wordt volgens BioWare nog beter en verschijnt hopelijk dit jaar nog. Maar vandaag eerst wat nieuwe screens.

Jade Empire speelt zich af duizenden jaren geleden in de Chinese Mythologie. Als duistere krachten de wereld bedreigen ga je naar de Keizerlijke Stad en kom je achter een schokkend plot…
In het Land van de Huilende Geesten heerst kwaad en monsters. Jij moet dat verslaan, ditmaal in real-time, en dat kan met veel verschillende vechtstijlen die je allemaal kunt leren. Karate, Kung-Fu, magische krachten, het zit er allemaal in. Er zullen heel veel queestes te doen zijn en ook in deze game draait het erom of je goed of slecht bent. Of je het Yin doet of dat je het Yang doet.
Grafisch ziet de game er al erg mooi uit en we kunnen er ook zeker van zijn dat BioWare de game een erg lange speelduur geeft.

Jade Empire verschijnt ergens begin volgend jaar. De echte opvolger van Star Wars: KotOR, verschijnt 11 februari. Allebei exclusief voor de Xbox.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Prince's avatar

    Fuck man, dat ziet er best wel cool uit. 😮

  2.   
    MC TiM's avatar

    Nice, deze game ga ik zeker halen 😀 .