Rainbow Six 4 aangekondigd!

Rainbow Six: Raven Shield was een grote hit voor de PC, maar Rainbow Six 3 voor de Xbox, Gamecube en PlayStation 2 was nog populairder. Nu is Rainbow Six 4 aangekondigd. Dit is het vervolg op het console-deel, maar zal ook voor de PC uitkomen en natuurlijk de Xbox en PS2.

Rainbow Six is een realistische first person shooter. De PC versies waren ongelooflijk moeilijk en echt nagemaakt, je moest een missie helemaal plannen en bij een schot was je al dood. De console versie was wat soepeler en meer actiegericht maar was nog steeds realistisch. Vooral het online gedeelte sloeg in als een bom en dan vooral op de Xbox.

Nu is Rainbow Six 4 aangekondigd, voor de PC, Xbox en de PlayStation 2. De game is een vervolg op de console versie en is dus makkelijker dan Raven Shield, maar een echte uitbereiding daarop is ook niet onwaarschijnlijk, vertelde UbiSoft.
Rainbow Six 4 zal weer een spannende campaignmode hebben waarin jij weer een vierkoppig terroristenteam leidt als Domingo Chavez met Dieter Weber, Louis Louiselle en Eddy Price. Daarnaast zullen er ook nog nieuwe experts later erbijkomen. Je zult in allerlei omgevingen in 10 levels met veel verschillende tactieken de strijd moeten aangaan met terroristen die een biologisch virus willen verspreiden.
De multiplayer mode is ook uitgebreid, je kunt nu weer split-screen en online de campaign co-op uitspelen, maar ook deathmatch en last man standing is weer van de partij. Daarnaast krijgt de PlayStation 2 de exclusieve mode ‘Rivalry’, waarin je meer terroristen moet neerschieten dan de anderen (Terrorist Hunt) en de Xbox ‘Career mode’ voor Xbox Live waarin nieuwe dingen te unlocken zijn. Hoe dit precies werkt is nog niet duidelijk.
Daarnaast zijn de graphics ook verbeterd met ragdoll physics, tegenstanders zullen dus realistisch neervallen en niet in muren blijven liggen. Maar dat zal sowieso moeilijk worden, want de AI is ook verbeterd, de terroristen wachten je niet meer op en lopen ook patrouilles. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens en voorwerpen, en zijn de mogelijkheden om je teammaten opdrachten te geven uitgebreid.
Rainbow Six 4 verschijnt al in de lente op de PC, Xbox en PlayStation 2. Als er meer info is, lees je dat natuurlijk op Gamersnet.nl

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rhemme's avatar

  Deze lente al! 😀
  *mij moet hebben! 8)

 2.   
  Recon's avatar

  Mwah,
  Rainbow Six 3 Raiven Shield vond ik zwaar tegen vallen. Daar ben je zo enorm snel doorheen gespeeld.

 3.   
  Lasso's avatar

  Heb je dat wel eens online gespeeld? Ik denk het niet want dat was zo gaaf.

 4.   
  Rhemme's avatar

  Raven Shield en Rainbow Six 3 op de consoles zijn hele andere spellen hoor.

 5.   
  Lasso's avatar

  Remco, als je het tegen mij hebt, ik heb beide. Vooral Ravenshield vond ik erg sterk.

 6.   
  Rhemme's avatar

  Nope tegen ReCoN, Raven Shield was minder als Rainbow Six 3, en dit deeltje 4 is een vervolg daarop, dus hij moet niet meteen zijn conclusies trekken.

 7.   
  Dordtlon's avatar

  Cool

 8.   
  Dordtlon's avatar

  maar kan wel mooier