Hitman: Blood Money aangekondigd door Eidos

Volgend jaar voorjaar zal er wederom een nieuw deel, het vierde al weer, van de serie Hitman uitkomen. Het deel is dit maal getiteld Hitman: Blood Money. Eidos zal het spel op de PC, PS2 en Xbox uitbrengen.

Het verhaal is dit maal dat een nieuw huurmoordenaarskantoor op het punt staat de alleenheerschappij van het kantoor van Agent 47 over te nemen. Een aantal van zijn agenten is reeds op koelbloedige wijze vermoord en Agent 47 vreest dat hij de volgende is. Hitman wordt voor zijn missies en optreden in het spel betaald en voordat hij naar de Verenigde Staten afreist zal hij zich met al dat geld goed voor kunnen bereiden op zijn taak. Dat de manier waarop je die voorbereiding doet invloed zal hebben op het verloop van het spel zal geen verrassing zijn. Hopelijk zal IO Interactive voldoende vernieuwing in het spel weten te brengen om de serie aantrekkelijk te houden. De website brengt voorlopig niet meer nieuws dan wanneer de game uitkomt.

“The Hitman series is one of Eidos’ biggest franchises and goes from strength to strength with every new instalment. Io-Interactive is one of the world’s most accomplished developers, and yet again has raised the stakes in terms of graphics and gameplay with Hitman: Blood Money.”, aldus Mike McGarvey van Eidos.

“Considerable time and effort has been spent developing a new version of the Glacier engine that enables us to implement many new and exciting features. The quality of the graphics and A.I. surpasses even our own expectations and this combined with a gripping narrative and the introduction of some really inventive characters makes us confident that Blood Money will be the greatest Hitman title to date.” , zei Janos Flösser, managing director van Io-Interactive.

 1.   
  Gast's avatar

  Yes weer een nieuwe deel (wist ik al 😉 ), ik hoop dat ze er goed aan zullen werken.

 2.   
  Prince's avatar

  Er is maar één ding dat moet worden verbeterd. En dat is dat je weet hoe je iets moet doen. IK heb me er zo aan geërgerd bij zijn voorgangers dat ik steeds moest raden hoe ik het moest oplossen.

 3.   
  nEels's avatar

  Komt uit op PC, PS2 en Xbox… Ik mis iets. 😥

 4.   
  Prince's avatar

  Hitman is te grof voor die pussy GameCube… Nee, geintje. 😛

 5.   
  PCRuleert's avatar

  je heb er wel gelijk in