Officiele Halo 2 guide beschikbaar vanaf 11 november

Piggyback, het belangrijkste spelhandleidingenbedrijf van Europa heeft de afgelopen tijd in samenwerking met Bungie een officiele handleiding geschreven. Het 224 pagina’s tellende boek bevat niet alleen de volledige handleiding, maar ook kaarten van de Halo-wereld en honderden screenshots in kleur.

Het boek zal een kwalitatief hoogwaardig product worden, gedrukt op stevig papier. Vanaf 11 november, de dag dat Halo 2 het licht zal zien in Nederland, kun je hier gratis 12 voorbeeld pagina’s downloaden.

Hier bij Gamersnet alvast een plaatje hoe het boek er uit gaat zien. De prijs van het boek zal 12,99 Engelse ponden bedragen (voor de snelle rekenaars, circa 19 euro)

  1.   
    Ariej's avatar

    lijkt me iets voor de echt “die hards”

  2.   
    MC TiM's avatar

    Tja, wel duur. En voor de die hards; wat hebben die aan een guide die willen zelf alles ontdekken. En voor noobie’s die willen het misschien maar die hebben net al hun geld uitgegeven aan de game zelf. Ik vraag het me af. Is natuurlijk wel mooi met al die screens enzo, maar ik kan me geld toch beter besteden.

  3.   
    nEels's avatar

    Idd, lijkt mij ook. Maar er zullen vast wel mensen zijn die én zo’n guide wel willen hebben, én het geld er wel voor over hebben. Die guide verkoopt dus wel, denk ik.

  4.   
    Ariej's avatar

    denk het ook
    is leuk toch om gewoon te hebben
    je moet toch altijd om de 2 uur gamen kwartier pauze 😛
    nou… dan lees je dat boek 8)