Nieuwe Rollercoaster Tycoon 3 demo online

Rollercoaster Tycoon 3 is de eerste in de reeks die volledig 3D zal zijn. Hopelijk zal dit een leuke verbetering zijn die niet het spel zal verknoeien, zoals dat toch wel gebeurd is met Theme Park World. De screenshots zien er alvast goed uit en als de gameplay nog goed is gebleven of zelfs beter is geworden dan zou dit wel eens een topper kunnen worden. Maar dat kunnen jullie zelf uitmaken want er is weer een nieuwere demo verschenen. Om die demo af te halen ga je naar http://www.atari.com/rollercoastertycoon/us/index.php?video=off en daar blader je naar beneden. Daar zie je dan een downloadlink staan voor de demo. Veel plezier ermee. De volledige game zal uitkomen ergens in de maand november 1.   
  SickNess's avatar

  Is dit een andere demoversie dan die wat al op GN staat?

 2.   
  MC TiM's avatar

  De screens zien er wel goed uit , maar je verliest misschien het overzicht als het zo dichtbij is, maar misschien werken ze het wel toppie uit, zodat je kan in-uitzoomen. Dat denk ik opzich wel.

 3.   
  Ellej's avatar

  Dit is een nieuwere, en MC Tim: bij die andere kon je zover uitzoomen dat je je hele park in beeld had. Het camerawerk is ok 😆

 4.   
  Krizzle's avatar

  Coole screens! Ziet er erg goed uit. Veel spellen die in 3d worden uitgevoerd zijn echt bagger.

 5.   
  colinclub/team's avatar

  het ziet er tof uit 😉