Gran Turismo 4 in het eerste kwartaal van 2005

Op de officiële site van Gran Turismo 4 op nl.playstation.com is te zien dat Gran Turismo 4 in het eerste kwartaal van 2005 zal gaan verschijnen. Sony heeft dit nog niet bevestigd, dus niets is zeker, maar omdat het hier om de officiële site gaat is het waarschijnlijk dat GT4 echt is uitgesteld.

In Japan en de Verenigde Staten komt het spel wel in december uit.

Gran Turismo 4 is de vijfde racegame in deze superrealistische raceserie voor de PlayStation (2). Dit keer zal de game nog groter, mooier, beter, echter en leuker zijn dan Gran Turismo 3. Ten eerste zijn er meer dan 500 echt bestaande auto’s te berijden op meer dan 100 verschillende banen, verdeeld over racecircuits, stratencircuits en rallystages. De graphics zijn van geweldig hoge kwaliteit en de replays hebben gewoon fotorealistische kwaliteit. De physics en het realisme zijn dit keer ongekend, de tuningmogelijkheden zijn eindeloos, het is weer ouderwets moeilijk en dit keer kun je met maximaal 6 spelers ook online via je Network Adapter.
Gran Turismo 4 zal ook op de PSP verschijnen in de vorm van Gran Turismo 4 Mobile en deze game doet niet onder voor zijn grote PS2 broer.

Wanneer er meer info is, over de releasedate, andere info of screens, dan lees je dat natuurlijk op Gamersnet.nl

 1.   
  Baklap's avatar

  Stel je voor: Dat je net die proloog hebt gekocht voor 50 euro! Nou dan ben je wel echt gek!

 2.   
  the primal gamer's avatar

  Pff ik had de kerstboom al geschrapt dit jaar 🙁 want ik had al zoveel games in de planning staan, dat ik echt half december in geldnood zou zitten en moest gaan slijmen bij m’n pa. 😮 ..Echt erg vind ik het niet kan ik toch een echte kerstboom aanschaffen, 🙂 en voor GT4 geld gaan wegleggen. Wel moet ik nog een ding wel kwijt f***ck de Fransen, Duitsers, Italianen, en Spanjaarden 👿
  Hehe dat lucht op. 😉

 3.   
  SickNess's avatar

  Jeej, 500 auto’s 😐 Dat is wel heel erg veel.