[Update] Nieuwe screenshots van Dead or Alive: Ultimate

We hebben nieuwe screenshots voor je van Dead or Alive: Ultimate, een opgepoetste versie van Dead or Alive 2 en 3, plus de orginele Dead or Alive voor de PlayStation en Saturn. Hierop zijn weer de beeldschone dames te zien waar de Dead or Alive serie om bekend staat.

Dead or Alive: Ultimate is een samenvoeging van Dead or Alive 2 en 3, en deel 1, als een minigame. De vechters en enkele levels, maar ook nieuwe levels zijn in een hele nieuwe engine gestopt die de kracht van de Xbox maar weer eens laat zien. Bovendien zal je ook online kunnen vechten met Dead or Alive: Ultimate.

De game verschijnt begin 2005.

[SCREENSHOTS]

Update:
Zojuist is bekend geworden dat Dead or Alive: Ultimate goud is gegaan! De game is dus klaar en de Amerikanen en Japanners kunnen er al vanaf 26 oktober mee gaan spelen. Dead or Alive: Ultimate zal in januari bij ons in de winkels liggen. Verwacht tot die tijd nog meer info, screens en de review.

 1.   
  Baklap's avatar

  Mooie kruisjes. ๐Ÿ˜ฎ Dus ik zie ze eigenlijk helemaal niet. ๐Ÿ˜›

 2.   
  Rhemme's avatar

  Jah sorry, ik moet nog ff leren werken met het nieuwe screenshot systeem ๐Ÿ˜‰

  Hopelijk doen ze het nu wel.

 3.   
  Martijn's avatar

  Ik vind het er een beetje standaard uitzien ๐Ÿ˜• En als het qua gameplay dus al standaard is, waarom doen ze dat dan ook met de graphics? Dan krijg je imo echt ziets van “been there, done that”

 4.   
  Rhemme's avatar

  Tja Dead or Alive is geen Soul Calibur 2 met zwaarden, en ook geen Tekken met hele erge moves. De karakters zijn realistisch, de omgevingen en de vechtstijlen ook en dat bevalt me aan de game.

 5.   
  Ariej's avatar

  ik vind het een hele goede game doa 3 helemaal dood gespeelt maaruh…. van mij mogen ze wel gewoon een hele nieuwe game maken en gaan classic games in een pakket stoppen beetje mooier maken en klaar is kees ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Baklap's avatar

  Ah fijn ze doen het! Ziet er niet echt slecht uit, maar ik krijg zo’n gevoel dat je speelt op zo’n console in de gokhal. ๐Ÿ™„

 7.   
  Mandamo's avatar

  mmm ik weet niet hoe het met jullie zit. Maar dat springende meisje in het 2 plaatje van boven rechts, is wel heel erg lenig om haar (voor ons rechtste) linker voet zo dicht bij haar schenen te krijgen. ๐Ÿ˜ฎ

 8.   
  Rhemme's avatar

  Jah, dat is de befaamde Japanse “Ooh, kijk eens daar” techniek. De dame in kwestie leidt de aandacht af van de ander om daarna genadeloos hard toe te slaan.

  ๐Ÿ™‚

 9.   
  nEels's avatar

  Slaan en schoppen tussen olifanten, op de dansvloer en in een Far Cry map… Wauw. ๐Ÿ˜•

 10.   
  Prince's avatar

  Het maakt niet uit op welke screen je klikt, er komt steeds dezelfde uit. ๐Ÿ˜•

 11.   
  SickNess's avatar

  Het heeft wel wat weg van de Tekken serie vind ik.

 12.   
  Maserati's avatar

  Jullie kijken er tegenaan alsof het een totale nieuwe game is. Jongens en meiden, Dead or Alive bestaat al sinds de Sega Saturn en Sony PlayStation (1)

 13.   
  Mandamo's avatar

  Nee dat snapte ik ook al. Maar ik houd niet echt van deze beat em’ ups (ist zo goed?) Je moet ruimte hebben, lopen, rennen dat soort dingen. Zolas bij Def Jam Fight For NY. Heerlijke game. ๐Ÿ˜€

 14.   
  Prince's avatar

  Waarom kan ik alleen de eerste screen uitvergroot zien?