Meer nieuws en screens rondom Gran Turismo 4

Er zijn wederom nieuwe screenshots en info verschenen op het internet. IGN kwam met een aantal nieuwe shots van onder andere het hoofdmenu. Je ziet dat de garages weer per land gerankschikt zijn, een systeem dat in GT3 heel best werkte naar mijn mening. Opvallend is de oude bekende: ‘ Used Car Town’, een sectie met -zoals de naam al zegt- gebruikte auto’s. Voor weinig een snelle bolide, aangezien je zeker in het begin van het spel nog geen volbloed kan betalen.

Een duidelijk systeem, alleen wat doet ‘ Australian Car Town’ (met een Zweedse vlag nog wel!) bij de Europese car towns? Vreemd, maar dit zal ongetwijfeld niet meer te vinden zijn in de uiteindelijke versie. In december kun je deze game zelf gaan spelen.

De rest van de screenshots vind je op IGN via deze link.

 1.   
  the primal gamer's avatar

  MMMM Ik heb eens even die screens bekeken dit ziet er wel beangstigend realistisch uit zeg, dit wordt een mega mooie hele grote. Meer dan 650 verschillende autos meer dan 50 circuits….. laat maar komen, Half december ben ik voorlopig onder de pannen…..

 2.   
  -rudolf-'s avatar

  1 woord: dit word het meest coole vette er best uitziende race spel ooit. Oh shit dat zijn er 12

 3.   
  Ellej's avatar

  Je kan ook foto’s nemen en als screenshot op een site zetten ๐Ÿ˜† en dan doen alsof het van jou nieuwe game is ๐Ÿ˜† ik zou het bijna geloven ๐Ÿ˜›

 4.   
  the primal gamer's avatar

  Dan geloof jij het toch lekker niet, ik zou maar eens een brilletje kopen want je ziet best nog wel dat het een game is hoor, maar het komt wel erg dicht bij de werkelijkheid………………Trouwens op de Leipzig gameconfention is GT4 gekozen tot de game met de beste graphics overall ๐Ÿ˜ฎ