Jade Empire in volgende MTV Video Mod

MTV heeft sinds enkele tijd iets leuk voor de muziekliefhebbende gamer, elke zaterdag wordt daar een Video Mod uitgegeven. Een Video Mod is een muziek clip van een bekend nummer maar dan in de setting van een bepaalde game incl. karakters, omgevingen en specialiteiten van een game.

Settings uit The Sims 2, Tribes: Vengeance en BloodRayne 2 gingen al voor en vertolkten nummers van the Foantains of Wayne, Von Bondies en Evanescence. Eerstvolgende Video Mod die we gaan zien is Christina Milians ‘Dip It Low’ in een setting van Jade Empire, de aankomende Xbox RPG van KotOR developers Bioware.

Elke zaterdag wordt op de zender MTV2 in de Verenigde Staten een Video Mod gedraait, maar aangezien de meesten de zender MTV2 niet hebben staan ze ook op de site van MTV.com en kun je hier terecht voor alle Video Mods tot nu toe. Houd de site ook vooral in de gaten, want naast een clip in de setting van Jade Empire kunnen we ook nog clips gemaakt met Fight Club, Leisure Suit Larry, SSX 3 en Outlaw Golf 2 verwachten.

  1.   
    nEels's avatar

    Had ik ook maar MTV2 in het standaard-kabelpakket. 😕