Nieuwe Halo 2 multiplayer screens

Alhoewel ik al een van de gelukkigen ben die Halo 2 multiplayer heeft mogen spelen zijn nieuwe screens natuurlijk altijd welkom van de aankomende first-person shooter. Bungie Studios heeft ons weer een nieuwe viertal screens voorgeschoteld die je hieronder kunt bekijken:
 1.   
  ibrahim's avatar

  multiplayer woord het gewoon vet. 😀 😀 😀 😀

 2.   
  Gast's avatar

  En zeker meer wapens 😉

 3.   
  Ariej's avatar

  gewoon te hard

 4.   
  Prince's avatar

  Ik vind het zo ubervet dat het zich afspeelt op aarde. Nu zie je ook palmbomen, mijn favoriete bomen! 😛

 5.   
  MC TiM's avatar

  De screens spreken voor zich, woorden zijn niet meer nodig als je deze vette screens ziet. En de MP van halo was al goed. Dit is één van de games waarvoor ik xbox live voor ga aanschaffen.

 6.   
  the primal gamer's avatar

  Houd dat nou nooit op? Je wordt doodgegooid met screens van Halo2 😮 Wel valt me op dat je alleen maar (opgepoetste) plaatjes te zien krijgt van de multiplayer, waar blijven screens van de single player????….in Game? Ik heb helaas geen affiniteit met die tegenstanders van je in Halo 2. Die *kuch* beestjes*kuch* spreken mij niet zo aan. OO ik zal halo 2 ook wel kopen maar niet voordat ik Killzone heb uitgespeeld. De hellghast (vet met die oranje googles) en de wapens in Killzone spreken me meer aan.
  Killzone wordt ook gehypt, true maar Halo 2 geeft een nieuwe betekenis aan het woord uberhypen 😆

 7.   
  Maserati's avatar

  Dat ze niks over de Single Player laten zien, vrind, is omdat deze veel plotwendingen zal gaan bevatten. Ik ben heel erg blij dat ze dit niet doen, dan kan ik straks zelf op 9 november van een geweldig un-spoiled verhaal genieten.

 8.   
  the primal gamer's avatar

  Nou nou je doet alsof Halo 2 een god van een game is, eerlijk gezegd ik heb Halo ook hoor maar als je de hype nu eens weglaat en de game nuchter speelt waren de omgevingen vrij kaal en herhalend, en het verhaal viel me eigenlijk een beetje tegen. Niet dat ik de 2de Halo niet ga halen, maar mijn persoonlijke mening is dat de game gewoon ubergehypt wordt, kom op het is een fps, waar er al vele van zijn. Qua verhaal en sfeer komt hij nog niet eens in de buurt van Halflife of Far cry. Er zijn gewoon betere fps en dat gehype van deze game vind ik echt buitenproportioneel.

 9.   
  Tha Duck's avatar

  Wat die omgevingen betreft moet ik je helaas gelijk geven… aan sommige levels leek geen einde te komen.

 10.   
  Maserati's avatar

  Je hebt het over herhalende omgevingen, en vervoglens noem je Far Cry, als je een game kan noemen met herhalende omgevingen dan is deze het wel. Elk level maar weer die palmboompjes, het strand, bootjes en whatever. Ook had Far Cry een verhaal wat waarschijnlijk door iemand uit de tweede klas is geschreven.

  De herhalende omgevingen in Halo waren er omdat de game op tijd af moest zijn (release van Xbox) de eerste 7 levels waren nieuw, de laatste drie waren updates van vorige levels. Daarnaast moet je natuurlijk wel even redelijk zijn. Halo kwam uit 2001, toen waren dat soort graphics niet eens mogelijk op een PC, daarnaast was Halo de eerste FPS die ook echt te spelen was op een console en bood het tevens een goed verhaal (lees boeken eens!) een toffe en vooral vaak herspeelbare single player (incl. co-op) en fijne multiplayer die vandaag de dag nog volop wordt gebruikt. Far Cry komt uit begin 2004 en bied vrijwel niks nieuws ten opzichte van wat we al hadden en Half-Life 2, tjah om die te noemen, noem eerst maar een releasedate.