GTA: San Andreas website geupdate

De officiële website van Grand Theft Auto: San Andreas is geupdate. Nu kun je er weer meer info, screens en filmpjes vinden van de omgeving van San Fierro, de virtuele stad die San Fransisco moet voorstellen. Je krijgt een plattegrond te zien van de stad en je kunt verschillende buurten en gebouwen aanklikken waarna er meer info gegeven wordt en er screens of filmpjes te bekijken zijn.
De plattegrond van Los Santos was er al, die van Las Venturas kunnen we ergens in oktober verwachten.

Grand Theft Auto: San Andreas is alweer de derde GTA-game in 3D en speelt zich dit keer in het begin van de jaren ’90 af. Dit keer speel je de donkere Carl ‘CJ’ Johnson die terugkeert naar Los Santos. Zijn moeder is vermoord, zijn familie uit elkaar gegroeid en zijn vrienden zijn al vér het slechte pad op. Je krijgt te maken met rivaliserende gangs, drugsdealers, corrupte politieagenten en nog veel meer.
San Andreas slaat op de fictieve staat die Zuid-Californië en een stuk van Nevada moet voorstellen waarin de steden Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Fransisco) en Las Venturas (Las Vegas) liggen. Tussen deze steden liggen woestijnen, weilanden, kleine wildwestdorppjes en een gigantische berg waarop je naar hartelust kunt crossen.
Nieuwe features in San Andreas vergeleken met Vice City zijn dat de game een beetje ‘ver-Sims-t’ is. Dat betekent dat je bijvoorbeeld regelmatig moet eten, maar ook regelmatig naar de sportschool moet gaan om te trainen, anders wordt je te dik en kun je minder hard rennen en minder goed vechten. Ook kun je jezelf laten verzorgen bij een kapper en een tattoo- en piercingshop. Daarnaast kun je nu ook zwemmen en fietsen, en zijn er natuurlijk weer een heel trits nieuwe voertuigen. Dan Houser van Rockstar Games heeft gezegd dat je maarliefst 150 uur zoet zal zijn om de game uit te spelen, dus ren op 29 oktober naar de winkel, anders ben je nog niet klaar tegen de tijd dat de volgende GTA er alweer aankomt!

Ga dus snel naar de officiële website van Grand Theft Auto: San Andreas; klikkerdeklik. De game komt op 29 oktober uit.

  1.   
    _roy_'s avatar

    joepie 😀

  2.   
    Ellej's avatar

    YEAH… eigenlijk wordt er toch nooit nieuws gemaakt van een update van een game-site>?

  3.   
    Mandamo's avatar

    Dan Houser van Rockstar Games heeft gezegd dat je maarliefst 150 uur zoet zal zijn om de game uit te spelen, dus ren op 22 oktober naar de winkel, anders ben je nog niet klaar tegen de tijd dat de volgende GTA er alweer aankomt!

    De game komt op 29 oktober uit.

    aha dus we gaan met zn allen op 22 oktober naar de winkel en dan gaan we het met zn alle op 29 oktober kopen.. ja je kan nie vroeg genoeg zijn he…

  4.   
    nEels's avatar

    Nouja, dan ben je in ieder geval op tijd. 🙄

  5.   
    Rhemme's avatar

    Sorry Gozer, 22 oktober was de vroegere releasedate en ik was daar een beetje mee in de war.

    Thnx voor je oplettendheid!

  6.   
    Mandamo's avatar

    Cool ook nieuw filmpje en nieuwe screens!

  7.   
    Lasso's avatar

    Ja Remco, als het om GTA gaat dan moet je voorzichtig wezen. 😛

  8.   
    Mandamo's avatar

    waarom typt iedereen mijn naam verkeerd? 😛 het is goZer niiet Gozer 😛 Wie heeft hem eigenlijk al ge pre-orderd bij free recordshop? Ik denk niet dat dat nodig is toch?

  9.   
    N.Frufo's avatar

    Stom dat ik ooit gebanned werd omdat ik tegen geweld was!