Gran Turismo 4 in Japan uitgesteld

Gran Turismo 4, een van Sony’s killer aps voor dit najaar is in Japan vertraagd naar ‘de Winter’. Dit betekend dus dat de game tussen december 2004 en februari 2005 uit zal moeten komen. Gek genoeg is er niks over de releasedate van de Verenigde Staten gezegd, dus de Europese releasedate is al helemaal onduidelijk.
Of deze vertraging weer door online problemen komen of doordat het testen wat langer duurt is niet bekend.

Gran Turismo 4 is de vijfde racegame in deze superrealistische raceserie voor de PlayStation (2). Dit keer zal de game nog groter, mooier, beter, echter en leuker zijn dan Gran Turismo 3. Ten eerste zijn er meer dan 500 echt bestaande auto’s te berijden op meer dan 100 verschillende banen, verdeeld over racecircuits, stratencircuits en rallystages. De graphics zijn van geweldig hoge kwaliteit en de replays hebben gewoon fotorealistische kwaliteit. De physics en het realisme zijn dit keer ongekend, de tuningmogelijkheden zijn eindeloos, het is weer ouderwets moeilijk en dit keer kun je met maximaal 6 spelers ook online via je Network Adapter.
Gran Turismo 4 zal ook op de PSP verschijnen in de vorm van Gran Turismo 4 Mobile en deze game doet niet onder voor zijn grote PS2 broer.
Gran Turismo 4 verschijnt waarschijnlijk in de eerste helft van 2005 in de winkelschappen, nu de game in Japan en waarschijnlijk ook in de States uitgesteld is.

  1.   
    the primal gamer's avatar

    Och ja niet erg ik ben blij dat die eigenlijk is uitgesteld. ik heb al zo veel games op mijn lijstje staan die ik eigenlijk wil kopen, en krijgen met de Kerst, dat dit mij eerlijk gezegd niet slecht uitkomt. En dan hebben we in het normaal lege voorjaar, ๐Ÿ˜ฎ qua gamesuitgave, toch nog een ubertopper te verwachten. ๐Ÿ˜†

  2.   
    nick_haak's avatar

    whaha, zit wat in ๐Ÿ˜›