Nieuwe The Legend of Zelda screens

Op de E3 van 2004, afgelopen mei in Los Angeles, werd op het Nintendo Pre-E3 event naast de Nintendo DS, Metroid Prime 2 en Paper Mario ook een trailer getoond van een nieuwe Zelda game voor de Gamecube; The Legend of Zelda. De game komt pas in 2005 of 2006 uit, maar we hebben alvast wat screens.

Deze nieuwe The Legend of Zelda zal zich waarschijnlijk weer afspelen in Hyrule en je speelt met Link als een tiener. De graphics zijn ditmaal realistisch, dus niet cell-shaded zoals in The Wind Waker. In de trailer zagen we hoe Link heel stoer veel monsters bevocht en beschoot en hij kwam ook in actie op een paard. Is dit misschien Epona?
Een subtitel voor The Legend of Zelda is er nog niet, en we weten ook nog niks over het verhaal. Misschien wordt de game een remake van The Legend of Zelda voor de NES?
De game komt in Japan in de tweede helft van 2005 uit, dus misschien hebben wij hier hem ook in 2005, anders in 2006.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  MC TiM's avatar

  Dit spel wordt echt gruwelijk goed. Alleen hadden ze er beter nu mee kunnen komen (dat gaat natuurlijk niet, helaas) maar dan heb je mayb al de Xbox 2 en PS3 ofzo, komt ernog een goede game op de cube uit (ondertussen komt er ook al een nieuwe cube). Maja, de tijd zal het leren ๐Ÿ™„ .

 2.   
  gupske64's avatar

  deze game is egt zo vet ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  dit wordt gewoon DE game
  wrom komt hij dan pas uit ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ