Introductiefilmpje Call of Duty: United Offensive te downloaden

De meest geprezen First Person Shooter van 2003 krijgt logischerwijs een expansion. In de tien missies die we zullen voorgeschoteld krijgen kom je dus weer aan de kant van de Engelsen, de Russen en de Amerikanen. Het motto achter de game is dus hetzelfde gebleven: in de Tweede Wereldoorlog vocht niemand alleen.

Call of Duty was echter niet alleen vanwege de single playercampaign een regelrecht succes, ook online was iedereen vol lof over dit spel. Dat is de (nieuwe) ontwikkelaar niet onopgemerkt gebleven en dus werden er nog even wat extra’s voor de multiplayer bedacht. Wat dacht je van negen nieuwe maps om de strijd tussen Axis en Allies uit te vechten? Daarnaast komen er met de expansion ook nog wat nieuwe spelsoorten naar Call of Duty, waaronder Capture the Flag en Dominitaion. Wat wil je nog meer? Wat zeg je? Voertuigen? Die stoppen ze er dan speciaal voor jou in! En om the compleet te maken nog even een Assault spelsoort, waar het juist draait om oorlog in voertuigen!

Meldden we je woensdag nog dat United Offensive gold was, nu hebben we het introfilmpje voor je! Het filmpje weegt 43Mb en is hier te downloaden.

  1.   
    Prince's avatar

    Cool filmpje