Mario Party 6 krijgt een microfoon

Nadat enkele speculaties over het web gingen dat er een microfoon voor de Gamecube aankwam welke gebruikt kon worden in Mario Party 6, heeft Nintendo dit bevestigd. Nintendo heeft gezegd dat je de microfoon in het spel kunt gebruiken om je character te bewegen over het speelveld, maar je kunt er ook minigames mee spelen. Wat denk je bijvoorbeeld van; Wie kan het langste schreeuwen? of; Wie maakt de hoogste toon?

Mario Party 6 zal 75 geheel nieuwe minigames bevatten en zes nieuwe spelvelden herbergen. Het spel zal ook van een dag-en-nacht cyclus voorzien zijn en dit heeft zo zijn invloed op het uiterlijk van het speelveld net zoals de speelbare minigames. Je kunt weer in je eentje het Mario Feestje op een virtueel bordspel beleven maar het belangrijkst is natuurlijk de multiplayer waarin je meer muntjes en sterren moet verzamelen dan je vrienden in de minigames. Helaas zijn er nog geen screenshots of andere info van Mario Party 6 te krijgen. Ook was de game niet op de E3 van dit jaar aanwezig. Uitstelgeval?

De hiphop-karaokegame Get on da Mic plus de hiphop en r&b dancegame Get on da Floor van Midway zullen ook van deze microfoon gebruik gaan maken. Maar er zullen er waarschijnlijk meer volgen… En Nintendo kan natuurlijk nog veel meer leuke dingen met een microfoon verzinnen. Of de microfoon los te koop zal zijn of in combinatie met de games die ervan gebruik zullen gaan maken en of die dan duurder gaan kosten zijn nog onduidelijk. Als er meer info is lees je dat natuurlijk op Gamersnet.nl

  1.   
    Ellej's avatar

    Ja daar kan je zeker leuke dingen mee doen. Een hele eigen studio krijg je