City of Heroes’s eerste extensie: City of Villians

De eerste extensie van City of Heroes (het spel, gebaseerd op een stripboek) is in de maak en creëert een compleet nieuwe manier om met duizenden anderen online te gamen. Maak je eigen ellendeling (want villain betekent ellendeling, maar ook horige, lijfeigene, onvrije, loeder, rotzok, schoelje, schoft en smeerlap) met een gelijksoortig karakter-creatie-systeem als in City of Heroes, met (in hun woorden) “billions of different size, color and styling options.” Spelers klimmen omhoog in de duivelse organisatie om Superkrachten te ontvangen. Eenmaal gezegend met je superkrachten kun je Paragon City betreden en je eigen mars van terreur starten, hoewel je altijd het risico loopt om tegen een Held op te lopen.
Na verloop van tijd kan je je eigen organisaties en geheime basissen opbouwen en ondertussen moet je altijd op je hoede zijn voor de constante oplettendheid van heldenspelers. Speler tegen speler gevechten en team tegen team gevechten zijn in dit spel mogelijk. Complete legers van Good en Evil nemen het op tegen elkaar, wat het lot bepaald van de stad, de wereld, of misschien zelfs het hele universum! Dit zijn de mogelijkheden in City of Villians:

– Massively Multiplayer waar spelers de rol spelen van de slechterikken.
– Vorm je eigen eenheid van de Duisternis en bestook Paragon City.
– Doe persoonlijke wraak- of zoektochtmissies.
– Maak nieuwe gebouwen of wapens voor je verdorven avontuur.
– Waag je in enorme gevechten tegen de Helden of rivalen.
– Wordt berucht: Zie je rivalen trillen van angst als ze je naam horen. Je wordt machtiger na elke verslagen vijand.
– Uitgebreide bewerkingsfunctie voor het ontwerpen van je eigen duiveltjes.
– Vernietig immense gebouwen, vlieg over uitgestrekte landschappen, ren met supernselheid….

Dit alles klinkt geweldig, vooral het idee dat je eindelijk eens de slechterik mag spelen, maar het blijft een feit dat het spel gebaseerd is op een stripboek…


Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren