Empire Earth 2 aangekondigd

Er komt een vervolg op Empire Earth, zo laat VU Games ons weten. Deze game heeft de creatieve naam ‘Empire Earth 2’ gekregen.

Empire Earth 2 zal allereerst nieuwe units, powers en leiders krijgen, alsmede speciale bonussen die verbonden zijn aan de veertien beschavingen van het eerste deel. Ook zal het mogelijk zijn om stukken land met andere landen te ruilen en grenzen te verleggen. De AI zal in deel twee dynamischer op acties reageren en zo voor meer weerstand zorgen. Ook de omgevingen zijn zo af en toe de vijand van jou als speler, aangezien bijvoorbeeld weersomstandigheden het jouw units flink moeilijk kunnen maken.

Op multiplayergebied zal Empire Earth 2 ook meer bieden, zoals het ‘Crown System’, dat speciale bonussen toewijst aan spelers die goed hun best doen. Er zullen negen spelsoorten zijn, waarvan er eentje nieuw is. In deze spelsoort moeten de spelers speciale locaties op de kaart onder controle zien te krijgen en te houden, iets wat verdacht veel op Domination van Unreal Tournament of de Battlefield-serie lijkt. Op verzoek zijn ook zaken als cooperatieve scenarios en een uitgebreider statistiekensysteem aanwezig.

Empire Earth zou in het begin van 2005 moeten verschijnen. Meer screenshots zijn hier te vinden. 1.   
  nEels's avatar

  Aan RTS-games geen gebrek de laatste tijd :).

 2.   
  skullkid's avatar

  kick man
  deel 1 was ook al leuk
  dan wordt 2 dat zeker ook !!!

 3.   
  MrVess's avatar

  Het ziet er goed uit!