Hef en zijn playmates op nieuwe Playboy: The Mansion screens

Playboy: The Mansion is in principe een ordinaire rip-off van The Sims, maar dat hebben we vaker gezien. Het is gewoon nagenoeg hetzelfde, maar de nadruk ligt meer op seks; ook dat hebben we gezien, denk aan Singles. Het verschil zit hem echter in het feit dat je in Playboy: The Mansion Hugh Hefner himself speelt. Denk aan drie dingen die je het liefst zou willen hebben en hij heeft er tien van (vrouwen in begrepen –red.)
Hoewel je wellicht het tegendeel zou verwachten, zit er in The Mansion ook nog een doel. Je mag dan wel als een krolse kater je driehonderd vrouwen onderhouden, er moet wel verdiend worden. Zoals gezegd staat Hugh Hefner aan het hoofd van Playboy en dat wil ’ie graag zo houden. Playboy moet wel verkopen en in glamourland geldt: alles voor de kijkcijfers. Net Idols, maar dan (wel) leuk.

Playboy moet dus zoveel mogelijk in de publiciteit komen. Daarbij zal je beruchte feesten moeten organiseren, mooie shoots met nog mooiere dames moeten maken, speciale gasten uitnodigen, maar bovenal een goed management moeten hebben. Dit management ligt uiteraard in jouw handen.
In de game zullen uiteraard klassiekers uit Playboy rondlopen. Carmen Electra, de borsten met vrouw, en Natalie Denning uit ‘Poor Little Rich Girls’ hebben al toestemming gegeven om als character te verschijnen. Sterker nog, mevrouw Denning zal het gezicht worden van The Mansion.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Onweersub's avatar

  Crap!!

 2.   
  gamer112's avatar

  wow ziet er goed uit

 3.   
  Lasso's avatar

  Geloof me, het is troep, maar sex verkoopt…

 4.   
  Jackass's avatar

  Tuurlijk, Sex Staat nog hoger dan gamen..
  Dus mensen die geen sex hebben, of geen vriendin hebben, of geen geld voor een hoer, kunnen dit gaan kopen.. 😆

 5.   
  gamer112's avatar

  wie zegt dat voor die gene die geen vriendin hebben en geen hoer kennen betalen slaat nergens op