Far Cry gaat naar consoles

Far Cry is nog maar net uit en nu al gebombardeerd tot één van de beste games tot nu toe. Ubisoft heeft met deze FPS goede zaken gedaan en is van plan dat te blijven doen. Ze hebben namelijk vandaag aangekondigd dat Far Cry uit zal gaan komen op de consoles onder de naam Far Cry Instincts. Dit is aangekondigd naar aanleiding van het succes dat nu al in Europa woedt. Door ook naar de consoles te gaan weet Ubisoft bijna zeker dat Far Cry ook op de consoles een megahit wordt. Er is nog weinig over de game bekend. Zeker is wel dat Far Cry als basis wordt gebruikt en zal worden uitgewerkt met andere scenario’s, strategieën en meer. Op welke consoles de game zal gaan verschijnen is nog niet bekend. Logisch is wel dat de game op de XBox zal gaan draaien, want hieronder getoonde screens zijn afkomstig van de XBox versie.

    “Looking at Far Cry’s incredible success in Europe, which is currently the number one selling PC game in all territories’ charts, we are confident that Far Cry Instincts will be one of Ubisoft’s most striking games this year.”


  1.   
    Tha Duck's avatar

    Nice! 8)

  2.   
    hellracer's avatar

    beters

  3.   
    nEels's avatar

    ik hoop ook voor de gamecube? 😀

  4.   
    Gast's avatar

    Dat denk ik van niet, Als het toch zou kunnen dan zal het zeker lelijk uitzien. Ik heb zelf ook een NGC , maar ja. Meeste coole spellen , die stappen soms nooit over naar NGC. Meestal naar Xbox of ps2.

  5.   
    Lasso's avatar

    Stoer man! Maar shooters kun je toch beter op de pc spelen.

  6.   
    leBlanc's avatar

    ik ben hier niet helemaal gerust op

  7.   
    Maserati's avatar

    Ik heb die screens op groot formaat van Ubi ontvangen, en als je die screens mag geloven ziet ’t er beter uit dan de PC versie, lijkt me dus bedrog, we zullen wel meer zien op de E3