Opnieuw details over GT 4

Het wordt één van de beste racegames van dit jaar, zoniet, dé beste. Ik heb het over Gran Turismo 4 die voor dit jaar in de agenda staat. Gaandeweg het jaar leren we steeds meer over aanstormende racesim van SCEE.

Zo leren we vandaag weer wat extra details over de details rondom het online gamen in Gran Turismo 4. Zo wil developer, Polyphony Digital, alles wat offline te spelen is, ook online aanbieden. Helaas zal de beperkte bandbreedte er toch voor zorgen dat helaas enkele onderdelen moeten sneuvelen.
Maar er is meer nieuws over het online gamen. GT 4 moet namelijk de mogelijkheid gaan bieden om online toernooien te houden. Tevens is het mogelijk om met competities mee te doen die worden gesponsord door Sony. Er wordt dan een ranglijst aangeboden waarin je precies kan zien hoe hoog je in de ladder staat. Tevens is er ook een chatroom en showroom aanwezig.

Voor de rest hebben we de opmerkelijkste details nog voor je op een rijtje gezet:

  -Het spel zal meer dan vijftig circuits bevatten.
  -Opnieuw zullen er auto’s beschikbaar zijn uit de grote productie landen. Er zal meer aandacht geschonken worden aan Europese modellen en er zullen tevens klassieke modellen aanwezig zijn.
  -Opnieuw is de tweedehands-functie aanwezig.
  -De harde schijf zal worden ondersteund, maar verdere details zijn nog onbekend.
  -De algemene moeilijkheidsgraad hoger liggen dan in vorige delen.

Niet alleen Gerard, maar ook andere full-time Ps2-gamers zullen opnieuw kwijlen wanneer ze dit bericht lezen. Nog even wachten jongens!

 1.   
  leBlanc's avatar

  * kwijl, kwijl 😛

 2.   
  Lasso's avatar

  Dat bedoelde ik al.

  Hahaha. 😆 [email protected] 😆

 3.   
  Metalman's avatar

  Vandaar dat de game de hele tijd wordt uitgesteld! Had dat dan gewoon ff gemeld Polyphony en SCEE! 😉

 4.   
  Lasso's avatar

  Het zou wel een goede rede zijn he? 🙂