SOCOM III is coming?!?

Sony heeft natuurlijk al veel succes gehad met de eerste twee SOCOM: US Navy SEALs delen; er gingen vele games over de toonbank. Dit zal dan ook wel de reden zijn dat Sony bezig is aan vervolg op de eerste twee delen. Deze SOCOM III is dan nog wel niet officieel aangekondigd, maar op de site van een of andere freelance artiest staat een afbeelding van het derde SOCOM deel. De afbeelding schijnt de nieuwe cover te zijn van de PlayStation Magazine, hieronder is trouwens de artwork van de freelance artiest te zien.

Wanneer SOCOM III: US Navy SEALs in de winkels ligt is nog niet bekend, maar met de E3 in zicht lijkt er binnenkort meer duidelijk te worden. We’ll keep you in touch!

  1.   
    Daodan's avatar

    Wat is dat eigenlijk.. de E3? 😛

  2.   
    leBlanc's avatar

    geen idee eigenlijk, maar het klinkt wel professioneel 😛

  3.   
    Nylez's avatar

    De E3 staat voor Elecronic Entertainment Expo die elk jaar wordt gehouden in Los Angeles. Dit is voor developers de kans om hun nieuwe dingen enz te showen. Hier worden de meeste nieuwe dingen aangekondigd. Foei, Leblanc dat je dat niet wist

  4.   
    SynoP's avatar

    Zullen we daar met goeie members van dit forum heen gaan?

  5.   
    Metalman's avatar

    De E3 wordt door de meesten gezien als de grootste gamebeurs van de wereld…en in feite is dat ook wel zo. Minstens de populairste! 😛 Helaas moet je 18 zijn om binnen te mogen, en aangezien ik pas 15 ben mag ik er niet naar binnen, want anders zou ik zeker wel willen! 😛

  6.   
    Gast's avatar

    Wie ken de E3 nou niet !. Ik ben daar nog nooit er heen geweest. Maar ik lees er wel nieuws over. Zeker als het om nieuwe games gaat.