Viewtiful Joe ook naar de PS2?

Het ziet ernaar uit dat Viewtiful Joe, een van de leukste en vernieuwendste games op de Gamecube van vorig jaar, ook naar de Playstation 2 wordt gebracht door Capcom, omdat de verkopen tegenvielen en Capcom op de Playstation 2 veel meer succes kan halen.

De roddel ging al langer de ronde dat Viewtiful Joe niet lang meer Gamecube-exclusief zou blijven, maar nu blijkt het gerucht bevestigd door Official Playstation Magazine, het officiële Engelse blad voor de Playstation 2. Het tijdschrift meldt dat Viewtiful Joe dus naar de PS2 wordt geport, en er zullen nog een paar aanpassingen worden gedaan. Zo zullen de controls wordt bijgescherpt en geoptimaliseerd en zal de Sweet Mode, die voor de Cube in Japan alleen op de goedkope standalone add-on Viewtiful Joe: Revival was te spelen.

Het blijft nog maar een gerucht maar een officieel magazine, dat zijn info en games van Sony zelf krijgt, kan er niet ver naast zitten. Laten we het in ieder geval kopen, want Viewtiful Joe is een topgame en grafisch en echt kunstwerkje waar iedereen van wil genieten.

  1.   
    leBlanc's avatar

    lijkt me best wel de moeite waard