PS2 krijgt cartoony Samurai game van Sega

Van Samurai Jack, een Cartoon Networkserie, zal een game worden gemaakt. Genndy Tartakovsky, is de bedenker van Dexter’s Laboratory en dus ook Samurai Jack, waarvan Sega nu dus een game van gaat maken voor de Playstation 2. De stemmen worden dan ook nagedaan door Genndy Tartakovsky en zijn medewerkers van de tekenfilmserie. In het spel beweert men dat je door 24 levels reist, in totaal vier werelden, voor elke wereld dus 6 levels. De levels zullen variërend zijn van kleine dorpjes tot grote steden.

Het spel komt dit jaar in de Verenigde Staten in maart uit, en of de game nog naar Eurpoa komt is vooralsnog niet bekend. De reden is dat de serie niet op de meeste Europese versies van Cartoon Network te zien is. Om te verkopen moet het natuurlijk er goed uitzien en goed spelen. Op naamsbekendheid kun je dan niet rekenen. Het wordt dus maar wachten tot maandag tot IGN de eerste screens openbaar heeft gemaakt. Dan pas kunnen we een beetje zien of het écht de moeite waard is, of dat we deze game gewoon links kunnen laten liggen…

IGN: “For those familiar with the show, the enemy roster highlights Aku, Mad Jack and the Scotsman among 25 other creatures. The primarily action-based game arms Jack with 25 signature moves, the ability to hurl shurikens, fire arrows from bows, and utilize four elemental swords. Players can even hand enemies their pink slip on life in a tongue-in-cheek bullet-time mode called “Sakai Mode.””

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren