Bungie Update met glansend nieuwe Halo 2 info

Het was al een tijdje akelig stil rond Halo 2, maar gelukkig kon men bij Bungie vorige week vrijdag weer een update geven met nieuwe informatie omtrend Halo 2. De eerste update was niet noemenswaardig, maar in de update van gister stond aardig nieuwe fijne informatie.

Zo word er gesproken over de bewegingen van de Master Chief, in Halo: Combat Evolved rende hij slow-motion achtig, maar bij de opvolger zou de Master Chief echt goede renbewegingen maken, en zal het bukken en sluipen een stuk echter lijken. Volgens Bungie echt een grote voorsprong.

Daarnaast hebben ze deze week op Bungie HQ een technologie-demo gedraaid waar de AI van verschillende vijanden werden bekeken, het ging hier om een flat met allemaal dozen en vuil langs de verschillende gangen. Je kon precies zien dat de AI van de Elite’s veel slimmer is, en dat de Grunts bijvoorbeeld wat harder zich voortbewegen. We dachten dat de AI in deel 1 al perfect was, Halo 2 moet ook dat overtreffen.

Ook stond er in de uitgebreide update dat we binnekort een nieuwe logo van Halo 2 mogen verwachten, waar wellicht de sub-titel op te zien is. En wij hopen natuurlijk nieuwe media, want één screen per 3 maanden, daar kunnen wij niet op leven.

Voor de volledige update kan je hier klikken!

  1.   
    Gast's avatar

    En wat is een bugie update dat snap ik niet 😕

  2.   
    leBlanc's avatar

    Bungie is de ontwikkelaar van Halo

  3.   
    Gast's avatar

    Ok thx
    😆

  4.   
    hellracer's avatar

    Bungie is inderdaad de ontwikkelaar van halo maar 😉 microsoft heeft bundie overgenomen om er voor te zorgen dat halo op de pc kan komen.
    8)
    Mijn eeste spel op de xbox was halo.(wie nou niet)
    Ik was d’r meteen hele maal weg van ik ik zit te popenlen om de xbox2 en halo2 in handen te krijgen maar ik hoop dat halo2 ook op de pc komt.(kost lang niet zo duur)
    En ook omdat ik vind dat de pc in alle opzichten veel sneller is dan consools en grafisch 10X zo mooi.
    groetjes hellracer 👿