Nieuwe wereld en patch voor Massive Assault

Een maand na de release van Massive Assault zijn de eerste downloads al beschikbaar. Een tijdje geleden kwam een nieuwe map uit, Emerald, vandaag is er een patch voor deze Turn Based Strategygame uitgekomen. Deze patch verhelpt een aantal bugs en hij poetst de graphics nog een beetje op. Met deze patch wordt ook de AI aangepast, je kunt nu een moeilijkheidsgraad kiezen.

Massive Assault is een Turn Based Strategygame met happy graphics en simpele gameplay, die toch uitdagend en meestal nogal pittig is. De game speelt zich af in de toekomst, 2 legers vechten daar om een planetengroep, ‘The New Worlds’. Je speelt de game dus ombeurten, per beurt mag je een aantal units kopen, je units verplaatsen en met ze aanvallen. Massive Assault kan ook multiplayer gespeeld worden. Voor meer info, check mijn review van Massive Assault.

De map, Emerald, is een planeet met vooral bergen en hooglanden, maar ook kloven en open velden. De planeet is klein en er is niet veel geld per beurt te verdienen om units te kopen, maar toch is hij erg leuk. Je download hem hier.

De patch is 2MB groot en verhelpt een aantal problemen en bugs, poetst de graphics op en voegt moeilijkheidsgraden van de AI toe. Pluk hem hier van het internet af.

Nog een leuk feitje over de goede support van GMX Media voor Massive Assault, er is een toernooi georganiseerd en je kunt nog meedoen! Schrijf je op deofficiële site in, je kunt je nog inschrijven tot 13 januari. Het is gratis en je kunt een aantal games winnen. Dus doe mee!

Meer Massive Assault

14/10/2003Massive Assault 0
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren