Manhunt ook voor xbox

Het uitbrengen van het GTA double pack is Take2 blijkbaar zo goed bevallen dat ze hebben besloten nog enkele games voor de xbox te gaan uitbrengen. Ten eerste Manhunt, de ultra geweldadige sneak game met snuff elementen, van de mannen van Rockstar vooral bekend van de GTA serie die ook al zo controversieel was.
Ook komt Take2 met Red Dead Revolver, een westerngame die door capcom geschrapt was maar waar nu dus alsnog aan word verder gewerkt.
En last but not least (nouja eigenlijk wel least) Army Men: Sarge’s War. Jawel, de groene mannetjes zijn terug om grijs en bruin plastic te verdelgen. Waarom Take2 heeft besloten deze licentie te kopen is mij geheel onduidelijk. Een ding is zeker na een game die de plastic speelgoed soldaatjes in de ruimte plaatste (echt waar ik lieg niet) lijkt het haast onmogelijk nog verder te zakken, en misschien weet Take2 er voor de verandering wel iets leuks van te maken. Meer zoals in de film toy story misschien?

Hoe dan ook alledrie de spellen staan voor ergens in 2004 gepland. Hoe army men er tegen die tijd uitziet zien we dan nog wel, en eigenlijk interesseren die soldaatjes mij niets. Manhunt daarin tegen is een aangename verrassing.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren