Maak een mod voor max Payne 2 en win een droom PC

Hoewel Max Payne 2 erg goed is, is de game ook erg kort. Maar aan dit minpunt van MP2, de speelduur, word hard gewerkt. Niet door de makers zelf maar door de vele fans die wel van een beetje modden houden. Bij MP2 zit namelijk een editor waarmee je nieuwe levels en zelfs hele mods kan maken. Rockstar en Remedy hebben nu een prijsvraag waar vele Max Payne goodies mee te winnen zijn, en die voor nog veel meer nieuwe modjes garant staat. Stop de Payne dus weer in je pctje en bereid je voor op veel nieuw speelplezier. Of waag zelf een gokje en bouw je eigen mod, dead man walking level (je weetwel die hele verslavende “schiet-zo-veel-mogelijk-mannetjes-af-voordat-je-zelf-het-loodje-legd”-mode) of een origineel ingame filmpje.

De prijzen zijn niet mis:
– Voor de Mod competitie kan je een Custom Max Payne 2 PC van Falcon Northwest winnen.
– Voor de Dead Man Walking competitie kan je een herelijk 3d kaartje winnen, namelijk de befaamde ATI RADEON™ 9800 XT.
– De winnaar van de filmpjes competitie krijgt een kleinere prijs een Logitech® Cordless MX™ Duo toetsenbord en muis.

Alle winnaars krijgen daarbij ook nog eens een max payne goodiepack met onder andere een max payne t-shirt en hele coole max payne jas.

Als je mee wilt dingen naar een van deze mooie prijzen zou ik snel beginnen. Het eindresultaat moet 15 mei worden ingeleverd. En een mooie mod daar gaat veel tijd inzitten. Wij wensen de deelnemers veel succes, en verwachten mooie tijden voor de Max Payne 2 fans.

Meer informatie, en het inschrijfformulier is op deze site te vinden.

  1.   
    Lasso's avatar

    ATI RADEON™ 9800 XT?! 😮 Die wil ik!! 😮

  2.   
    gamer4ever's avatar

    die wil ik hebbe 😆