Releasedate van SOCOM II

Afgelopen jaar bracht Zipper Interactive de game SOCOM: US Navy SEALs uit in Europa. In deze third person shooter moest je gebruikmaken van de headset om opdrachten en dergelijke door te geven aan je teammaten. De game werd over het algemeen goed ontvangen, maar wat misschien wel belangrijker is: de game verkocht erg goed. De goede verkopen kwamen mede door de mogelijkheid om de game ook online te kunnen spelen.


Op 4 november kwam het tweede deel van SOCOM uit in de Verenigde Staten. Dit vervolg schijnt nog beter te zijn dan het eerste deel, en de Amerikanen kochten massaal de game. Zo waren er zo’n 22.000 SOCOM II fraggers die elkaar zochten op het slagveld, een record onder console online gaming. Er zijn ook vernieuwingen zoals 12 nieuwe maps, vijf gamemodes, vernieuwde graphics en de mogelijkheid om verschillende elite-eenheden te kiezen.

Dit succes is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven, vandaar dat er een releasedate voor de Europese versie is bekendgeworden. Op 26 maart 2004 zal de game (hopelijk) in de winkel liggen! Dus als je een fan bent van het eerste deel, dan weet je wat je te wachten staat op 26 maart volgend jaar!

  1.   
    meatball's avatar

    o kut

  2.   
    Rambo1416's avatar

    Ik vindt jammer dat SOCOM 2 niet op de PC is.
    Dat is wel kut zeg ik vindt het een COOL spel.
    Ik heb SOCOM 1 gespeeld en die is ook COOL.
    Dus SOCOM 2 moet nog beter zijn.]-)

  3.   
    Lasso's avatar

    Dan neem je hem toch op de ps2?

  4.   
    Gast's avatar

    Ik heb SOCOM: U.S. Navy Seals I voor de playstation 2 en het is echt wel een toppertje, vooral online natuurlijk. SOCOM 2 komt dan ook zeker in mijn la met games.

  5.   
    Lasso's avatar

    Zkr. Knap gedaan, FPS op console…