Volledige catalogus aan Ubi 30-games tot zondag opnieuw gratis te claimen

Sinds juni geeft Ubisoft maandelijks een gratis pc-game weg ter ere van zijn dertigste verjaardag. Elke game die onder de Ubi 30-noemer werd weggegeven, was één maand lang voor niks op te pakken via Uplay. Mocht je er echter tóch een gemist hebben, is er goed nieuws: tot en met zondag zijn alle Ubi 30-games opnieuw gratis aan je Uplay-bibliotheek toe te voegen.

Komend weekend kun je jezelf dus verrijken met de volgende games: Prince of Persia: The Sands of Time, de eerste Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil, Far Cry 3: Blood Dragon en Assassin’s Creed 3. Voor The Crew is onlangs de DLC Calling All Units verschenen, dus het kan de moeite lonen om de basisgame gratis en voor niks op te pakken. Ook is recentelijk bevestigd dat er een vervolg komt op Beyond Good & Evil. Dit is dus het perfecte moment om het eerste deel (opnieuw) te ervaren.

De kans is natuurlijk klein dat je deze gratis aanbiedingen hebt gemist, aangezien ze allemaal een maand geldig waren. Toch is dit een mooie manier voor Ubisoft om zijn dertigste verjaardag af te sluiten.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dat is mooi aangezien ik blijkbaar bijna alles gemist heb, heb alleen de laatste 2 spellen.