Nintendo waarschuwt!

Nintendo heeft onlangs op haar site een nieuwsbericht
over sluwe oplichters.
Ze waarschuwen voor de gegevens die je op de site hebt
achtergelaten, want het blijkt dat er mensen zijn die op een listige
manier achter je logingegevens van Nintendo.nl kunnen komen.
Lees het volgende nieuws bericht:

“Het blijkt dat sommige Clubleden en VIP 24:7 leden een e-mail hebben ontvangen waarin gevraagd wordt naar zijn/haar Nintendo lidmaatschapsgegevens. De afzender beweert voor Nintendo te werken.

Deze e-mails komen niet van Nintendo. Al onze e-mails komen van één van de volgende domeinen: ‘@nintendo-europe.com’ of ‘@nintendo.nl’, en wij vragen nooit zomaar naar Nintendo lidmaatschapsgegevens. Wij vragen hier alleen naar als jullie ons een e-mail hebben gestuurd met een vraag over jullie account en wij vragen nooit naar een password!

Mocht je een bericht ontvangen van iemand die je vraagt naar je Nintendo lidmaatschapsgegevens, reageer hier dan niet op en geef geen informatie. Stuur dit bericht meteen door naar Nintendo Benelux B.V.

Mocht je een dergelijke e-mail al hebben ontvangen en beantwoord, verander je password dan onmiddellijk via jouw profiel pagina, neem vervolgens contact op met Nintendo Benelux B.V.

We herinneren alle leden er nogmaals aan dat Nintendo nooit zomaar via een e-mail naar Nintendo lidmaatschapsgegevens en/of een password zal vragen. Geef deze informatie dan ook nooit zomaar aan iemand!”

  1.   
    Nylez2's avatar

    Best zielig als je dat doet!