Max Payne 2 voor consoles nog dit jaar in de schappen

Dat de Bullet-Time hit “Max Payne” een vervolg kreeg onder de naam Max Payne 2: The Fall of Max Payne weet bijna iedereen, maar nu zijn ook de releasedata bekend gemaakt.

De PC versie van Max Payne 2 zal nog steeds in November in de winkels te vinden zijn, maar via officiele bronnen weten we nu dat de Xbox en PlayStation 2 versie op 3 December al in de schappen zijn te vinden, dit zijn echter wel Amerikaanse data, maar de Europese date zal niet ver van deze liggen.

De titel zal wel een beetje verklappen dat er geen 3e versie van deze hit komt, maar het verhaal schijnt zo meeslepend te zijn dat we wellicht nog eens Max Payne op het witte doek te zien krijgen.
Ook zijn misschien wat mensen opgevallen dat Max er een tikkeltje anders uit ziet op de screens, dit heeft niks te maken met het feit dat hij misschien ouder is geworden, Max Payne 2 speelt zich maar een jaar na deel één af, maar het Max Payne “gezicht” van het 1ste deel is de scriptschrijver van het 2e deel, en aangezien hij het veel te druk heeft met het verhaal kon hij geen tijd vrij maken om in de studio zijn gezicht te verlenen.

Wanneer er meer informatie omtrend een Europese date bekend is, vind je het snel genoeg op Gamersnet

  1.   
    leBlanc's avatar

    3 december, dan kan je hem laten sturen uit de States om met Sinterklaas te krijgen 🙂

  2.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Wacht even: dit is dus een aankondiging dat een game EERDER dan gepland in de schappen komt?!? Is dat niet compleet in strijd met de huidige trend in de gamesindustrie?