Grand Theft Auto: Vice City uit in Amerika!

Dinsdag 29 oktober is het vierde GTA spel in de winkels in de Verenigde Staten komen te liggen genaamd Grand Theft Auto: Vice City. Grafisch is deze game gelijk aan GTA3, maar de omgevingen zijn volledig aangepast aan de jaren ’80. En ook de muziek (een zeer uitgebreide soundtrack overigens) is zeer jaren tachtig (“Scarface”-muziek is dus zeker te verwachten). De duitse gamesite 4players.de kwam met nog een aantal zeer mooie nieuwe screenshots, en zij hebben ook een zeer duidelijk overzicht van ALLE screenshots die beschikbaar zijn van dit spel. Bekijk deze hier.

Ook kwam deze site met een nog een mooie trailer van de game. Dit QuickTime filmpje is zo’n 11 mb groot, en die is hier te downloaden. Het gaat dus nog even duren voor dit spel in de Nederlandse winkels ligt, de planning is 8 november. Mocht je meer informatie willen zoeken over deze game is het natuurlijk altijd interessant om de officiële gamesite eens te bekijken. Die is hier te vinden.

  1.   
    Viperations2's avatar

    Gotta have it! Gotta have it! Nog effe tot 8 november wachten… 😀

  2.   
    Zay's avatar

    hehe, ik ga em ook kopen voor een vriend… (achterstallige verjaardagen inhalen)
    dus daar ga ik ook lekker zitten spelen 😀

    vice city lijkt me echt een HELE goeie 😉

  3.   
    XDownloads's avatar

    Wordt hij nog gemaakt voor de PC??

    Edit: Laat maar, dit stond bij dat nieuwsbericht in die andere post:
    ‘Maar de PC gebruikers moeten nog langer wachten. Op de site van Rockstar staat dat de PC gebruikers moeten wachten tot lente 2003.’

  4.   
    X PIMP's avatar

    Zeer cool,maar komt het ook uit voor de xbox en zoja.. zal het er dan beter uit zien!