Patch-lawine voor de PC: SoF2, JK2, NWN, C&C:Renegade en Warcraft 3

Een hele serie games kunnen bijgewerkt worden naar nieuwe versies:

Voor Soldier of Fortune 2: Double Helix is patch 1.01 nu (eindelijk) klaar. De patch is 12.2 MB groot en voegt vier multiplayer maps toe, de Demolition game mode, de MP5SD en een hoop fixes voor zowel single als multiplayer. De details vind je samen met de patch op deze pagina. Ook is er een nieuwe dedicated server voor Linux, die 9.7 MB groot is.

Naast een patch voor Soldier of Fortune 2 komt Ravensoft ook met een patch voor Jedi Knight II: Jedi Outcast. Deze patch heeft vooral als doel multiplayer wat te verbeteren. De patch moet over een paar uur beschikbaar zijn, aldus de .plan van Kenn Hoekstra. De .plan bevat ook de verbetringen.

Ook NeverWinter Nights kan worden bijgewerkt en wel naar versie 1.20. De patch zorgt ervoor dat ‘bestanden die niet bij NWN horen de modules van de Toolset niet kunnen beschadigen’. Versie 1.20 is multiplayercompatible met versie 1.19. De beste manier om up te daten is de update-optie in de game zelf, maar mocht je zelf de update willen downloaden, dan kan dat hier

In een post op het officiële C&C:Renegade forum is het nieuws over een beta-patch voor Command & Conquer: Renegade te lezen. Deze patch draagt versienummer 1.032 en fixed problemen met mod data en het edit_vehicle commando. De 20.3 MB grote patch is hier te vinden. Gelieve feedback naar het genoemde forum te sturen.

De laatste patch is voor Warcraft III en deze patch moet disconnectproblemen verhelpen. Je vindt hem hier.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren