Warcraft III gold

Blizzard Entertainment heeft laten weten, dat Warcraft III: Reign of Chaos goud is gegaan. Dat betekent dat het spel op dit moment op CD’s wordt geperst en dat mag ook wel, want op 3 juli moeten die schijven in de winkels liggen, zodat alle gamers die dat willen (en dat zijn er nogal wat) weer terug kunnen naar Azeroth, waar de wankele vrede na de Tweede Oorlog tussen mensen en orcs op het punt staat gebroken te worden.

Reden voor het terugkeren van oorlog naar Azeroth is het verschijnen van de Undead Scourge en de Night Elves. Gamers zullen die laaste twee rassen tegenkomen in de vier campagnes die ze in single player kunnen doorlopen. Tijdens die single player campagne ligt de nadruk op de Helden, die steeds beter worden naar mate ze meer experience vergaren, waardoor ze speciale vaardigheden en magische spullen krijgen.

Naast het single player gebeuren is er ook nog een multiplayermodus, waarin de Helden zich nog sneller ontwikellen. Multiplayer kan in een LAN gespeeld worden, maar natuurlijk ook op Blizzard’s Battle.net.

Ook zit er een editor bij het spel, dezelfde die de makers van Warcraft III ook gebruikten. Met deze editor kan iedereen zelf missies maken, compleet met scripted events en in-game filmpjes met eigen (MP3-)muziek.

Dus aan alle Warcraft-fans: Nog even geduld!

  1.   
    MartijnL's avatar

    YAYAYAYAYAYAYAYAYAYAY 😀 ]-)

    Eindelijk. Weer een aanslag in de portomonnee 🙂